Игре

Gde prodati kontrabandne i ukradene predmete u igri Starfield

Summary

Ako se nađete u posedu kontrabandnih ili ukradenih predmeta u novoj igri Starfield, možda se pitate gde ih možete prodati bez da budete uhvaćeni. Srećom, postoji specifična lokacija unutar igre gde možete sigurno prodati ove predmete bez skeniranja ili konfiskacije […]

Gde prodati kontrabandne i ukradene predmete u igri Starfield

Ako se nađete u posedu kontrabandnih ili ukradenih predmeta u novoj igri Starfield, možda se pitate gde ih možete prodati bez da budete uhvaćeni. Srećom, postoji specifična lokacija unutar igre gde možete sigurno prodati ove predmete bez skeniranja ili konfiskacije robe.

Najbolje mesto za prodaju kontrabandnih i ukradenih predmeta u Starfieldu je svemirska stanica pod nazivom „The Key“ (Ključ). Nalazi se u zvezdanom sistemu Kryx i orbitira oko planete Suvorov. „The Key“ je u vlasništvu Crimson Fleet-a, frakcije svemirskih pirata koji deluju izvan zakona uspostavljenih sistema. Ovo ga čini idealnim mestom za prodaju vaših ilegalnih dobara.

Međutim, ukrcavanje na „The Key“ može biti izazov ako prethodno niste pristupili frakciji Crimson Fleet. Da biste stekli pristup, morate biti uhapšeni na planeti Jemison, što će pokrenuti misiju „Deep Cover“ (Duboka Pokrivenost). Nakon toga, treba da završite misiju „Rook Meets King“ (Kralj Sreće Poklič) i izjavite odanost Crimson Fleet-u. Kada to uradite, imaćete pun pristup „The Key“ i njegovim različitim trgovcima.

Među trgovcima na „The Key“ su „TK’s Tactical Gear“ (Taktička Oprema TK), „Aludra’s Weapon Ship“ (Brod Oružja Aludra), „Isra’s General Goods“ (Opšti Proizvodi Isra), „Zuri’s Essentials“ (Osnovne Stvari Zuri) i „Trade Authority“ (Trgovinska Agencija). Od ovih opcija, „Trade Authority“ se preporučuje kao najbolje mesto za prodaju kontrabandnih i ukradenih predmeta u Starfieldu.

Prodaja ovih roba na „The Key“ će vam omogućiti da sakupite sredstva za različite svrhe, kao što je izgradnja izletišta ili kupovina novog broda u brodogradilištu, sve to izbegavajući rizik od hvatanja ili korišćenja grešaka za beskonačan novac.

Vredno je pomenuti da su u Starfieldu kontrabandni predmeti ilegalni i švercovati ih u veće gradove poput Jemisona, Volii Alphe i Akile može rezultirati skeniranjem vašeg broda i konfiskacijom robe. Ukradeni predmeti ne mogu biti otkriveni skeniranjem broda, ali će takođe biti oduzeti ako budete uhvaćeni sa kontrabandom.

Dakle, ako se nađete u situaciji sa kontrabandom ili ukradenim predmetima u Starfieldu, uputite se ka „The Key“ u zvezdanom sistemu Kryx kako biste ih sigurno prodali i nastavili svoje međuzvezdane avanture. Ne zaboravite da završite neophodne misije kako biste stekli pristup „The Key“ i uživali u pogodnostima koje nudi trgovcima ilegalnih roba.