Игре

Nintendo Direct predstavlja nove naslove i remake igre

Summary

Ove nedelje smo imali dugo očekivani septembarski Direct od strane Nintenda, koji je predstavio niz uzbudljivih remakeova, remastera i novih izdanja. Među glavnim vestima su najave za Mario vs. Donkey Kong, Luigi’s Mansion 2 HD i Paper Mario: The Thousand-Year […]

Nintendo Direct predstavlja nove naslove i remake igre

Ove nedelje smo imali dugo očekivani septembarski Direct od strane Nintenda, koji je predstavio niz uzbudljivih remakeova, remastera i novih izdanja. Među glavnim vestima su najave za Mario vs. Donkey Kong, Luigi’s Mansion 2 HD i Paper Mario: The Thousand-Year Door. Takođe smo dobili uvid u Princess Peach: Showtime! i ‘Side Order’ DLC za Splatoon 3.

Uz Direct, kružile su glasine o ‘Switch 2’, što je izazvalo uzbuđenje među fanovima. Takođe, patentne prijave za nove tehnologije džojstika dale su naznaku mogućih rešenja za probleme s Joy-Con driftingom.

Što se tiče recenzija igara, naslovi poput 30XX, Super Bomberman R 2 i Pokémon Scarlet and Violet – The Teal Mask su privukli pažnju i ostavili igrače željne više.

Prelazeći na vikend planove za igranje igara koje ima Nintendo Life tim, Džim Norman se nada da će napredovati u Sea of Stars i uživati u TMNT: Shredder’s Revenge. Feliks Sančes se približava kraju igre Sea of Stars nakon što je već proveo 30 sati u njoj i planira da uživa u trkama u F-Zero 99. Ostin Vogt je zainteresovan za igranje drugih igara iz iste serije nakon svake najave i verovatno će se vratiti naslovima Splatoon, Luigi’s Mansion i Paper Mario. Osim toga, Ostin je odlučio da završi sve StreetPass igre sa PAX Westa. Alana Hegs se raduje isprobavanju demo verzija kao što su Star Ocean: The Second Story R i Dave the Diver, i fokusira se na završetak The Teal Mask na Switchu. Na kraju, Alana će se takođe upustiti u Baldur’s Gate 3 na PS5 sa svojim partnerom.

Napišite nam koje igre planirate da igrate ove nedelje i pridružite se diskusiji u komentarima!