Игре

Warwick Comic Con and Gaming Festival – Najava događaja

Summary

Ovog vikenda, događaj koji vas očekuje u NAAC-u u Stoneleigh Parku blizu Kenilwortha je Warwick Comic Con and Gaming Festival. Sa raznovrsnim aktivnostima i atrakcijama, posetiocima će biti pruženo pravo zadovoljstvo Gostujuće zvezde popularnih filmova i TV serija, poput Star […]

Warwick Comic Con and Gaming Festival – Najava događaja

Ovog vikenda, događaj koji vas očekuje u NAAC-u u Stoneleigh Parku blizu Kenilwortha je Warwick Comic Con and Gaming Festival. Sa raznovrsnim aktivnostima i atrakcijama, posetiocima će biti pruženo pravo zadovoljstvo

Gostujuće zvezde popularnih filmova i TV serija, poput Star Wars-a i Igra prestola, će biti među poznatim ličnostima koje će se pojaviti na festivalu. To pruža fanovima jedinstvenu priliku da upoznaju svoje omiljene glumce i da se fotografišu s njima.

Za one koji su zainteresovani za kupovinu suvenira, događaj će imati različite TV i filmske suvenire, društvene igre, video igre, stripove, Lego, predmete iz serijala o Hariju Poteru i japanski Manga stripove, koji će biti dostupni za kupovinu tokom celog vikenda. Osim toga, festival obećava prisustvo zmajeva i dinosaura koji šetaju, što atmosferu čini još uzbudljivijom.

Entuzijasti Cosplaya su ohrabreni da učestvuju u takmičenju u popodnevnim satima. Posetioci mogu pokazati svoje impresivne kostime i takmičiti se za nagrade. Pored toga, događaj će imati i strip umetnike poput Nigel Parkinson-a i Lee Bradley-a, koji će demonstrirati svoje veštine i stvarati umetnička dela.

Gaming zona je raj za igrače, jer nudi širok spektar iskustava igranja, uključujući virtuelnu realnost i retro igre. Posetioci mogu ponovno preživeti nostalgične trenutke i isprobati najnovije tehnologije vezane za igranje.

Osim toga, događaj će imati prilike za fotografisanje sa rekvizitima i pozadinama iz popularnih serijala poput Wednesday-a, Betmena, Animea, Doktora Who i Igre prestola. Posetioci mogu zabeležiti nezaboravne trenutke i podeliti ih sa prijateljima i porodicom.

Warwick Comic Con and Gaming Festival je događaj koji se ne sme propustiti. Bez obzira da li ste fan filmova, TV serija, igranja, ili jednostavno uživate u uzbuđenju cosplaya, ovaj festival ima nešto za svakoga.