Игре

Valve nudi popuste na Steam Deck povodom 20. godišnjice Steam platforme

Summary

Valve je odlučio da povodom obeležavanja 20. godišnjice Steam platforme ponudi popuste na svoj prenosni igrački računar, Steam Deck. Konfiguracija sa 64GB prostora za skladištenje sada je dostupna po ceni od 359,10 dolara, verzija sa 256GB prostora za skladištenje košta […]

Valve nudi popuste na Steam Deck povodom 20. godišnjice Steam platforme

Valve je odlučio da povodom obeležavanja 20. godišnjice Steam platforme ponudi popuste na svoj prenosni igrački računar, Steam Deck. Konfiguracija sa 64GB prostora za skladištenje sada je dostupna po ceni od 359,10 dolara, verzija sa 256GB prostora za skladištenje košta 449,65 dolara, dok se verzija sa 512GB prostora za skladištenje i protivrefleksnim ekranom može kupiti po ceni od 519,20 dolara. Dodatno, docking stanica za Steam Deck je snižena na 71,20 dolara, pružajući jeftiniju mogućnost povezivanja uređaja sa televizorom ili monitorom.

Steam Deck je postao popularan zbog svoje moćne hardverske konfiguracije, prilagodljivih kontrola i velike biblioteke od preko 10.000 igara koje možete da igrate. Pored toga, Google nudi popuste na Pixel telefone kao deo 25. godišnjice kompanije. Pixel 7 Pro i Pixel 6A su među uređajima koji su sada sniženi. Takođe, Pixel Watch je na sniženju i može se kupiti po ceni od 299,99 dolara u Wi-Fi konfiguraciji i 339,99 dolara sa LTE konekcijom, uz dve godine besplatnih podataka. Važno je napomenuti da se očekuje da će druga generacija Pixel Watch-a biti predstavljena u oktobru. Prva generacija Pixel Watch-a ima zakrivljeni ekran, integraciju sa Fitbit-om i kompatibilnost sa Android uređajima drugih proizvođača.

Pored ovih popusta, Eneba nudi popuste na Apple poklon kartice koje možete koristiti za buduće modele Apple Watch Series 9, Apple Watch Ultra 2 i iPhone 15. Govee-ova LED traka Light M1, koja je kompatibilna sa novim Matter standardom, dostupna je po ceni od 69,99 dolara. Amazon je snizio cene Nintendo-ovih džojstika u pastelnim bojama, uređaja za proizvodnju belog šuma LectroFan Evo i šarenog pametnog zvučnika Echo Pop.