Игре

Teal Mask DLC za Pokémon Scarlet i Violet će biti pušten ranije nego što se očekivalo

Summary

Visoko očekivani Teal Mask DLC za Pokémon Scarlet i Violet će biti pušten ranije nego što se očekivalo. Sa manje vremena za pripremu, igrači bi trebali dati prioritet određenim aktivnostima pre nego što započnu sa novim sadržajem. Evo najvažnijih stvari […]

Teal Mask DLC za Pokémon Scarlet i Violet će biti pušten ranije nego što se očekivalo

Visoko očekivani Teal Mask DLC za Pokémon Scarlet i Violet će biti pušten ranije nego što se očekivalo. Sa manje vremena za pripremu, igrači bi trebali dati prioritet određenim aktivnostima pre nego što započnu sa novim sadržajem. Evo najvažnijih stvari koje morate uraditi pre početka DLC-a:

1. Pripremite Pokémona za prebacivanje iz Pokémon HOME-a
Da biste osigurali glatko iskustvo, preporučljivo je prebaciti Pokémona iz Pokémon HOME-a koji mogu biti korišćeni za upotpunjavanje Pokédexa Teal Mask ili za potrebe razmnožavanja. Organizacija u Pokémon HOME-u unapred će vam uštedeti muke u potrazi za rasutim Pokémonima kasnije.

2. Organizujte svoje PC kutije
Mnogi igrači Pokémona često završe sa neredovima u PC kutijama. Sa obiljem specijalnih raid događaja u Scarlet i Violet, dobra je ideja da organizujete PC kutije pre nego što DLC bude pušten. Čak možete razmisliti o iznenađujućoj trgovini Pokémonima koje vam nisu potrebni, jer možda dobijete nešto zanimljivo zauzvrat.

3. Gajite Herba Mystica
Herba Mystica je poseban sastojak koji se dobija iz 5-, 6- i 7-zvezdanih Tera Raid Bitaka. Ove biljke su vredne za pravljenje sendviča sa Sparkling Meal Power Level 3, što značajno povećava šanse susretanja sjajnih Pokémona u divljini. Da biste obezbedili dovoljno zalihama tokom svoje avanture, gajite što više Herba Mystica kao pripremu pre početka Teal Mask DLC-a.

4. Prodajte svoje predmete sa blagom i dodatne TM materijale
Iskoristite priliku da prodate sve viškove predmeta sa blagom i TM materijale koje ste akumulirali. Ovo ne samo da će osloboditi prostor u vašem inventaru, već će vam pružiti dodatne Pokédolare za buduću upotrebu.

Važno je napomenuti da su ove preporuke zasnovane na izvornom članku „Top 5 Things to Do in Pokémon Scarlet & Violet Before The Teal Mask DLC“ sa Prima Games-a.