Игре

Tomb Raider Trilogija – Remasterovana verzija za PC

Summary

Ikonična Tomb Raider trilogija, koja obuhvata prve tri akcione avanturističke igre sa junakinjom Larom Kroft, će dobiti remasterovanu verziju za PC. Razvojni tim Aspyr je ovim važnim igrama dao sjajan novi HD izgled, što će fanovima omogućiti da ponovo prožive […]

Tomb Raider Trilogija – Remasterovana verzija za PC

Ikonična Tomb Raider trilogija, koja obuhvata prve tri akcione avanturističke igre sa junakinjom Larom Kroft, će dobiti remasterovanu verziju za PC. Razvojni tim Aspyr je ovim važnim igrama dao sjajan novi HD izgled, što će fanovima omogućiti da ponovo prožive Larine avanture sa unapređenom visokom rezolucijom grafike.

Za mnoge igrače, Tomb Raider ima posebno mesto u njihovim srcima. Iako se Lara Kroft često povezuje sa PlayStation-om kao jednim od njegovih prvih maskota, verzija Tomb Raider 2 za PC je bila mesto gde su mnogi igrači prvi put iskusili uzbuđenje istraživanja Kroftove palate i suočavanja sa opasnim okruženjima. Od susreta sa tigrovima na Kineskom zidu do istraživanja dubina potonulog broda opsednutog strašnim ajkulama, ove igre su ostavile neizbrisiv trag na igračima.

Remasterovana trilogija Tomb Raider igara za PC će uključivati originalne igre i njihova proširenja:

– Tomb Raider sa proširenjem The Unfinished Business
– Tomb Raider 2 sa proširenjem The Gold Mask
– Tomb Raider 3 sa proširenjem The Lost Artifact

Iako prva Tomb Raider igra i dalje prilično dobro stoji što se tiče gameplay-a, odsustvo modernih kontrola može učiniti da iskustvo deluje malo zastarelo. Zbog toga fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide da li će remasterovana verzija doneti neka unapređenja u mehanici kretanja i kontrolama.

Datum izlaska Tomb Raider I-III Remastered za PC je zakazan za sredu, 14. februar 2024. godine, i cena igre će biti 29,99 dolara / 24,99 funti. Međutim, raniji kupci mogu iskoristiti 20% popusta na prednaručivanje, što će cenu smanjiti na 26,99 dolara / 19,99 funti. Igra će biti dostupna za kupovinu ili može biti dodata na listu želja na Steam platformi.

Ove remasterovane verzije Tomb Raider trilogije imaju za cilj da udahnu novo života u prelepo okruženje igara, pružajući razlog za povratak kako starim fanovima, tako i novim igračima, kako bi ponovo doživeli ovaj proslavljeni deo istorije video igara. Igračima će biti omogućeno da prelaze između originalne i unapređene grafike, što im omogućava da igre dožive kako iz nostalgične, tako i moderne perspektive.

Sa izlaskom remasterovane trilogije Tomb Raider, igrači mogu započeti nostalgično putovanje, uranjajući se u ikonične avanture koje su očaravale publiku tokom devedesetih godina. Bilo da je u pitanju povratak omiljenim sećanjima ili istraživanje ovih klasika po prvi put, ove remasterovane verzije definitivno vredi sačuvati kao nezaobilazno iskustvo igranja.

Za više preporuka najboljih starih igara koje se i danas mogu igrati ili najbolje jednoipične igre 2023. godine, sigurno istražite druge članke i liste kako biste obogatili svoje putovanje izazovima igranja.