Игре

Ringling College of Art and Design otvorio novu eSports arenu na kampusu

Summary

Ringling College of Art and Design nedavno je predstavio svoju potpuno novu arenu za eSports, pružajući uzbudljiv prostor za zaljubljenike u video igre na kampusu. Ova površina od 1.200 kvadratnih metara, prethodno korišćena kao prostor za sastanke studentskih grupa, sada […]

Ringling College of Art and Design otvorio novu eSports arenu na kampusu

Ringling College of Art and Design nedavno je predstavio svoju potpuno novu arenu za eSports, pružajući uzbudljiv prostor za zaljubljenike u video igre na kampusu. Ova površina od 1.200 kvadratnih metara, prethodno korišćena kao prostor za sastanke studentskih grupa, sada je pretvorena u posvećeno igračko mesto.

Arena ima 10 visokokvalitetnih gaming PC stanica i četiri stanice za igraće konzole, opremljene sa 83-inčnim televizorom, Xbox Serijom X, PlayStation 5 i Nintendo Switch. Ova najsavremenija oprema omogućava studentima pristup najnovijoj gaming tehnologiji za uživanje u potpunoj imerziji.

Napomena, arena nije ograničena samo na studente Game Art odseka ili članove JV i Varsity eSports timova, poznate kao Ringling Rollers. Dok ovi timovi imaju zakazano vreme treninga u areni, postoje i slobodna vremena kada je svakom studentu dozvoljeno igranje. Uključenost slobodnih termina podstiče osećaj zajednice i omogućava studentima da se povežu preko zajedničke strasti prema igricama.

Takođe, arena pruža dovoljno mesta za gledaoce, stvarajući atmosferu sličnu profesionalnim eSports turnirima. Bilo da je u pitanju uzbudljiva utakmica ili intenzivan sukob, gledaoci mogu uživati u akciji i bodriti svoje prijatelje i kolege studente.

Otvorenje eSports arene pokazuje posvećenost koledža da ostane u vrhu tehnoloških dostignuća i pruži inovativne prostore za studente da uživaju u svojim hobijima i interesovanjima. Sa posvećenim prostorom za video igranje, Ringling College of Art and Design ima za cilj da podrži vibrantnu gaming zajednicu na kampusu.

Zaključno, novo predstavljena eSports arena na Ringling College of Art and Design pruža studentima moderno okruženje za video igranje, sa visokokvalitetnom opremom i posebnom zonom za gledaoce. To pokazuje posvećenost koledža pružanju prilika studentima da se angažuju u svojoj strasti prema video igrama, osnažujući osećaj zajednice i prijateljstva među studentima.