Игре

NeueChair – udobna i podržavajuća kancelarijska stolica za dugotrajno sedenje

Summary

Ako vam je potrebna udobna i podržavajuća kancelarijska stolica koja će vam pomoći da ostanete zainteresovani tokom radnog vremena, NeueChair je pravi izbor. Kao deo iste porodice kao i popularne Secretlab Titan Evo gaming stolice, NeueChair je dizajnirana posebno za […]

NeueChair – udobna i podržavajuća kancelarijska stolica za dugotrajno sedenje

Ako vam je potrebna udobna i podržavajuća kancelarijska stolica koja će vam pomoći da ostanete zainteresovani tokom radnog vremena, NeueChair je pravi izbor. Kao deo iste porodice kao i popularne Secretlab Titan Evo gaming stolice, NeueChair je dizajnirana posebno za one koji provode dugi period radeći za stolom. Ova ergonomska radna stolica je konstruisana tako da podrži vaše telo i pruži udobno iskustvo sedenja.

NeueChair se može pohvaliti elegantnim dizajnom sa mrežastim naslonom za leđa i podešavanjem lumbalne podrške kako bi se brinuo o vašem kičmenom stubu. Njegovo široko sedište omogućava udoban položaj sedenja, iako možda nema isti nivo udobnosti kao neke gaming stolice. Iako možda ograničava opcije lenčarenja, aktivna pozicija koju pruža je savršena za održavanje pravilne posture tokom radnog dana.

Za razliku od gaming stolica, NeueChair ima manje mogućnosti naginjanja, dosežući do 130° u odnosu na Secretlab-ovih 165°. To ukazuje na njegovu svrhu kao kancelarijske stolice, a ne kao poziv na lenčarenje. Kontrole na stolici – Controlshift, omogućavaju vam zaključavanje ili otključavanje funkcije naginjanja i podešavanje visine stolice prema vašim preferencijama. Međutim, važno je napomenuti da nasloni za ruke imaju ograničenu mogućnost podešavanja.

NeueChair je izrađena tako da traje, sa izdržljivim okvirom i garancijom od 12 godina koja odražava njenu visokokvalitetnu izradu. Iako je malo skuplja, udobnost i podrška koje pruža čine je vrednom investicijom za osobe koje veći deo svog dana provode sedeći za stolom.

Zapamtite, ključno je da napravite pauze i da se kretate tokom dana, čak i sa najboljom kancelarijskom stolicom. Međutim, kada je u pitanju udobnost i podrška, NeueChair je na vrhu svoje igre.