Игре

Novo pivo Flavor Flawless Victory kreirano u saradnji sa kompanijom Warner Bros.

Summary

Kompanija Mondo Brewing u saradnji sa Warner Bros. studiosima predstavlja novo i poboljšano pivo Flavor Flawless Victory povodom izlaska igre Mortal Kombat 1. Ovo mutno svetlo pivo nudi osvežavajući ukus sa notama citrusa, kosmulje i belog vina. Dok fanovi s […]

Novo pivo Flavor Flawless Victory kreirano u saradnji sa kompanijom Warner Bros.

Kompanija Mondo Brewing u saradnji sa Warner Bros. studiosima predstavlja novo i poboljšano pivo Flavor Flawless Victory povodom izlaska igre Mortal Kombat 1. Ovo mutno svetlo pivo nudi osvežavajući ukus sa notama citrusa, kosmulje i belog vina.

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju izlazak igre Mortal Kombat 1, zakazan za 19. septembar, za konzole PS5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch i PC, mogu unaprediti svoje iskustvo igranja ovom posebnom vrstom piva. Kompanija Mondo Brewing izrazila je svoje uzbuđenje povodom ove saradnje, ističući da su odrasli igrajući ovu igru i da im je čast što su učestvovali u ovom projektu.

Pivo Flavor Flawless Victory može se kupiti preko zvanične internet stranice kompanije Mondo Brewing. Kupci imaju mogućnost da kupe šest pakovanja za 29,70 funti ili se opredele za paket od 24 po ceni od 106,92 funti. Međutim, trenutno ova prodaja je dostupna samo stanovnicima Ujedinjenog Kraljevstva.

Oni koji naruče pivo ranije, imaće priliku da ga uživaju zajedno sa premijernim izdanjem igre Mortal Kombat 1, koje je zakazano za 14. septembar. Pored ranog pristupa, kupci će takođe dobiti i Kombat Pack, likove koji se mogu preuzeti, kao i 1250 Dragon Kyrstals, jedinicu za plaćanje unutar same igre.

Dok je Flavor Flawless Victory pivo uzbuđujuća ponuda za fanove, takođe postoje i druge Mortal Kombat igre koje su dostupne za igranje. Kako bi doživeli još bolje iskustvo, igrači mogu razmotriti investiranje u najbolje borilačke palice koje će poboljšati tačnost u igranju.

Ova saradnja između kompanije Mondo Brewing i Warner Bros. dodaje još jednu dimenziju uzbuđenju povodom izlaska igre Mortal Kombat 1. Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju igru, sada mogu uživati u Flavor Flawless Victory pivu i osvežavajućem napitku dok se upuštaju u intenzivne borbe.