Игре

Minecraft Championship (MCC) se vraća sa 34. izdanjem

Summary

Visoko očekivano vraćanje Minecraft Championship (MCC) turnira dolazi sa njegovom 34. edicijom. Turnir će uključiti 40 poznatih kreatora sadržaja i streamera podeljenih u 10 timova, koji će se takmičiti u 10 prilagođenih igara. MCC, koji organizuje Noxcrew, je događaj pun […]

Minecraft Championship (MCC) se vraća sa 34. izdanjem

Visoko očekivano vraćanje Minecraft Championship (MCC) turnira dolazi sa njegovom 34. edicijom. Turnir će uključiti 40 poznatih kreatora sadržaja i streamera podeljenih u 10 timova, koji će se takmičiti u 10 prilagođenih igara. MCC, koji organizuje Noxcrew, je događaj pun zabave koji se fokusira na zabavu umesto na velike novčane nagrade ili uloge.

MCC 34 trebalo bi da počne u subotu, 16. septembra, u 20:00 po UTC vremenu ili 15:00 EDT vremenu. Domaćini turnira su objavili datum i vreme na svojim zvaničnim nalozima, kako bi se osiguralo da fanovi imaju dovoljno vremena da se pripreme i obeleže događaj u svojim kalendarima. Istoriski gledano, MCC događaji uvek su se održavali subotom uveče, omogućavajući publici da uživa u turniru do kasnih sati.

Pošto će turnir privući milione gledalaca širom sveta, preporučljivo je da fanovi konvertuju datume i vreme prema sopstvenoj vremenskoj zoni kako bi pratili svu akciju uživo. Postoji mnogo online alata i konvertora dostupnih kako bi se olakšao taj proces.

Za razliku od drugih turnira, MCC nije zvanično streamovan od strane Noxcrew-a. Umesto toga, učestvujući kreatori sadržaja i streameri preuzimaju scenu, uživo strimujući svoje perspektive i igranje za svoje respektivne publike. Streameri kao što su TommyInnit, Tubbo, CaptainSparklez, Ranboo i mnogi drugi će predstavljati takmičenje na različitim platformama za video streaming.

Fanovi mogu pratiti pojedinačne streamove svojih omiljenih kreatora kako bi pratili razvoj turnira iz različitih uglova i uživali u različitim igračkim modovima.

Minecraft Championship je vrlo očekivan događaj koji okuplja Minecraft zajednicu u duhu takmičenja. On pruža učesnicima i gledaocima priliku da prisustvuju uzbudljivoj igri i uživaju u kreativnosti i saradnji kreatora sadržaja na jednoj platformi.