Игре

The Crew Motorfest Season 1: Šta je u ponudi?

Summary

Ivory Tower-ova online trkačka igra, The Crew Motorfest, je krenula u povoljnom smeru sa svojim ažuriranjem Sezone 1. Gradeći na uspehu prethodnih izdanja u seriji, The Crew Motorfest pruža širok izbor sadržaja za igrače da uživaju. Ažuriranje Sezone 1 je […]

The Crew Motorfest Season 1: Šta je u ponudi?

Ivory Tower-ova online trkačka igra, The Crew Motorfest, je krenula u povoljnom smeru sa svojim ažuriranjem Sezone 1. Gradeći na uspehu prethodnih izdanja u seriji, The Crew Motorfest pruža širok izbor sadržaja za igrače da uživaju.

Ažuriranje Sezone 1 je započelo sa pokretanjem igre i trajaće do 6. decembra 2023. godine. Igrači mogu učestvovati u različitim aktivnostima kako bi zaradili nove automobile, pri čemu su neki ekskluzivni za vlasnike Year 1 Pass-a. Ažuriranje uključuje automobile poput 2023. Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Widebody, Chevrolet Chevelle SS 1970 i BMW M4 Competition Coupe 2021, među ostalima.

Pored novih automobila, igrači takođe mogu očekivati ​​niz plejlista koje se fokusiraju na određene žanrove vozila. Plejliste Sezone 1 započinju sa američki usmerenim temama, a zatim će uslediti japanske i evropske teme u narednim mesecima.

The Crew Motorfest Sezona 1 nudi opsežan plan podrške nakon lansiranja, obezbeđujući da će igrači imati mnogo novog sadržaja za uživanje čak i nakon izlaska igre. Sa širokim izborom automobila, plejlista i multiplayer režima, The Crew Motorfest Sezona 1 obećava beskrajne sate uzbuđenja tokom trka.

Ostanite u toku za više ažuriranja o dodatnim sadržajima i automobilima kako budu otkriveni. Za više informacija o igri The Crew Motorfest i drugim trkačkim igrama, obavezno pogledajte naše povezane članke.