Игре

Bravado Hotring Hellfire – Najnovije vozilo u virtuelnoj trkačkoj sceni u Grand Theft Auto Online

Summary

Bravado Hotring Hellfire je najnovije vozilo koje se pridružuje virtuelnoj trkačkoj sceni u Grand Theft Auto Online. Inspirisan modelom Dodge Challenger SRT TA2, ovo dvosedi trkačko vozilo slavi 10. godišnjicu igre Grand Theft Auto V i obećava uzbudljivo iskustvo za […]

Bravado Hotring Hellfire – Najnovije vozilo u virtuelnoj trkačkoj sceni u Grand Theft Auto Online

Bravado Hotring Hellfire je najnovije vozilo koje se pridružuje virtuelnoj trkačkoj sceni u Grand Theft Auto Online. Inspirisan modelom Dodge Challenger SRT TA2, ovo dvosedi trkačko vozilo slavi 10. godišnjicu igre Grand Theft Auto V i obećava uzbudljivo iskustvo za ljubitelje brzine.

Kao deo San Andreas Mercenaries ažuriranja, Bravado Hotring Hellfire je bio veoma očekivan od strane zajednice koja igra ovu igricu. Sa svojom sirovom snagom i elegantnim dizajnom, ovo vozilo omogućava igračima da izraze svoj lični stil na ulicama Los Santosa. Sa 30 unikatnih liveryja i velikim brojem opcija za prilagođavanje, ovo vozilo definitivno se ističe kao predmet koji bi kolekcionari želeli da imaju.

Kada je u pitanju performansa, Bravado Hotring Hellfire može da dostigne maksimalnu brzinu od 124.3 mph i ima standardno vreme kruga od 1:07.383. Zahvaljujući svojim specifičnim kočnicama, vozilo postiže poboljšano vreme kruga od 1:06.266, što vozačima daje neznatnu prednost na stazi. Međutim, po pitanju maksimalne brzine zauzima 22. mesto u svojoj klasi, dok je na 83. mestu po prosečnom vremenu kruga, što sugeriše da možda nije najbolji izbor za takmičarske trke.

Cena Bravado Hotring Hellfire je 1.810.000 dolara i dostupna je za kupovinu kod prodavnice Southern San Andreas Super Autos. Međutim, članovi programa GTA+ imaju priliku da besplatno dobiju Bravado Hotring Hellfire od 14. septembra do 11. oktobra. Ova ekskluzivna ponuda je deo premium GTA Online članstva i može se pristupiti preko The Vinewood Car Club ili preko in-game veb stranice Southern San Andreas Super Autos.

Članovi programa GTA+ takođe mogu uživati u dodatnim pogodnostima, kao što su 20% popusta na ostala vozila u prodavnici The Vinewood Car Club, kao i razne visoko performantna vozila koja mogu koristiti u Freemode-u bez dodatnih troškova. Ova selekcija uključuje vozila kao što su Imponte Deluxo, Pegassi Oppressor i Benefactor Krieger.

Sa dolaskom Bravado Hotring Hellfire i drugih uzbudljivih izbora, proslava 10. godišnjice Grand Theft Auto Online je započela na odličan način. Fanovi GTA igrica mogu se radovati uživanju u ovim novim dodacima i proširenju svoje kolekcije super automobila.