Игре

Tekken 8: Novi pogledi na nadolazeću igru

Summary

U intervjuu sa direktorom Katuhirom Haradom i producentom Majklom Marijem iz kompanije Bandai Namco, otkriveni su novi detalji o nadolazećoj igri Tekken 8. Harada diskutuje o promenama u gaming industriji, sa porastom besplatnih igara i igara sa pretplatom. Harada priznaje […]

Tekken 8: Novi pogledi na nadolazeću igru

U intervjuu sa direktorom Katuhirom Haradom i producentom Majklom Marijem iz kompanije Bandai Namco, otkriveni su novi detalji o nadolazećoj igri Tekken 8. Harada diskutuje o promenama u gaming industriji, sa porastom besplatnih igara i igara sa pretplatom. Harada priznaje da dok postoji mnogo besplatnih ili igara sa pretplatom, Tekken 8 je razvijen kao potpuna igra sa balansom između kvantiteta i kvaliteta. To znači pružanje sveobuhvatnog iskustva koje će privući pažnju širokog spektra igrača i potencijalno ih dovesti do kupovine DLC-a.

Stvaranje prelepog izgleda likova i okruženja, zajedno sa jednostavnim kontrolama koje je lako naučiti, važni su aspekti igre. Međutim, Harada naglašava važnost sveobuhvatnog iskustva kroz jednoigranje. On navodi da igrači mogu uživati u priči iz Tekken 8 čak i ako nisu igrali prethodne verzije. Dodatno, postoji mod specijalno dizajniran da nauči igrače osećaju i toku igre Tekken, pomažući početnicima da izgrade snažnu osnovu znanja za uživanje u mečevima.

Majkl Mari takođe deli neke interesantne uvide u intervjuu, uključujući svoje omiljeno novo dodavanje u Tekken 8 i efektivnost novih pojednostavljenih kontrola u stvaranju balansirane igre.

Ukupno gledano, Tekken 8 ima za cilj da bude igra koja nudi potpuno iskustvo kvantiteta i kvaliteta, pružajući zadovoljstvo kako postojećim obožavaocima, tako i novim igračima franšize.