Игре

Talent Digital Art spreman za objavljivanje igre Super Dragon Punch Force 3

Summary

Talent Digital Art, gejming studio sa sedištem u Južnoj Africi, sprema se da objavi svoj prvi naslov ikada – Super Dragon Punch Force 3. Ova nova igra igrače uvodi u živopisan univerzum koji crpi inspiraciju iz različitih geek kultura, omogućavajući […]

Talent Digital Art spreman za objavljivanje igre Super Dragon Punch Force 3

Talent Digital Art, gejming studio sa sedištem u Južnoj Africi, sprema se da objavi svoj prvi naslov ikada – Super Dragon Punch Force 3. Ova nova igra igrače uvodi u živopisan univerzum koji crpi inspiraciju iz različitih geek kultura, omogućavajući im da sakupljaju i bore se sa raznovrsnim rosterom boraca.

Ono što izdvaja Super Dragon Punch Force 3 je njegova povezanost sa nadolazećim filmom borilačkih veština pod nazivom Boy Kills World, koji režira Moritz Mohr. Film priča priču o dečaku, gluvom i nemom liku, koji traži osvetu nakon ubistva svoje porodice. U svom pohodu za pravdom, dečak pronalazi mentora i trenira u džungli.

Boy Kills World koristi prikaz borilačkih veština nalik video igrici, što je uticalo na stilistički pristup Super Dragon Punch Force 3. U pametnom marketinškom potezu, fiktivna arkadna igra pod nazivom Super Dragon Punch Force II prikazuje se u filmu kao uvod u pravu igru. Ovo pobuđuje nestrpljenje i uzbuđenje među gledaocima, koji jedva čekaju da iskuse franšizu iz prve ruke.

U Super Dragon Punch Force 3, igrači će započeti svoje putovanje u Zedovim stripovima, gde će se upustiti u niz brzih, energičnih mečeva. Igra će ponuditi mogućnost igranja samostalno ili protiv prijatelja, obezbeđujući tako jednako uživanje i za pojedince i za multiplayer. Super Dragon Punch Force 3 će biti dostupan na PC, iOS i Android platformama.

Dok ostaje nepoznat datum izlaska filma Boy Kills World, očekuje se da će Super Dragon Punch Force 3 biti objavljen početkom 2024. godine. Ova igra obećava uzbudljivu i uronjenu avanturu, kombinujući najbolje elemente geek kulture i borilačkih veština. Ostanite u toku za dalje informacije i pripremite se da se pridružite borbi u očekivanom iskustvu igranja.