Игре

Remake Super Mario RPG dolazi na Nintendo Switch

Summary

Dugo očekivani remake Super Mario RPG-a objavio je napeti trejler koji je prikazao akciju, otkrivajući fanovima koje ih sve nostalgije očekuju u ovoj SNES klasičnoj igri. Igra će stići na Nintendo Switch 17. novembra 2023. godine, a trejler je prikazao […]

Remake Super Mario RPG dolazi na Nintendo Switch

Dugo očekivani remake Super Mario RPG-a objavio je napeti trejler koji je prikazao akciju, otkrivajući fanovima koje ih sve nostalgije očekuju u ovoj SNES klasičnoj igri. Igra će stići na Nintendo Switch 17. novembra 2023. godine, a trejler je prikazao različite funkcije, uključujući borbe, bosseve, kombinacije i još mnogo toga.

Jedno od najzanimljivijih detalja iz trejlera jeste uvođenje pritiskanja tastera u pravom trenutku. Igrači sada mogu nanesiti poveću štetu pritiskom tačno odgovarajućeg tastera u trenutku kada napadaju svoje neprijatelje. Obrnuto, mogu smanjiti primljenu štetu pravilnim pritiskanjem tastera tokom napada protivnika.

Pored ove inovativne mehanike, trejler je najavio uzbudljive kombinacije poteza koje će biti dostupne omiljenim likovima iz igre. Triple Moves će, na primer, omogućiti igračima da izvedu kombinaciju napada između Maria, Bauzera, Đina, Malow-a i drugih likova.

Osim toga, trejler je potvrdio da će igrači imati priliku da se suoče sa epskim bossevima kroz funkciju Ponovnih borbi sa bossevima nakon završetka igre. Ovaj uzbudljivi dodatak omogućava igračima da se ponovo susretnu sa svojim omiljenim trenucima iz originalne igre i izazovu ove nezaboravne „bosseve sa šarenim ličnostima“.

Sa izlaskom trejlera, iščekivanje i uzbuđenje za remake Super Mario RPG-a dostiže nove vrhunce. Fanovi mogu da se raduju što će obnoviti svoju ljubav prema ovoj vremenski neograničenoj klasičnoj igri i doživeti sveže i unapređene igranje na Nintendo Switch-u.