Игре

Super League Enterprises, Inc. obznanjuje delimično izvršenje opcije za dodatnu emisiju akcija

Summary

Super League Enterprises, Inc. je obznanila da je podfinansijer prethodno najavljene javne emisije, Aegis Capital Corp., iskoristio svoju opciju za kupovinu dodatnih 32.616 akcija uobičajenih akcija po ceni od 2,60 dolara po akciji. Ukupan bruto prihod kompanije od isplate opcije […]

Super League Enterprises, Inc. obznanjuje delimično izvršenje opcije za dodatnu emisiju akcija

Super League Enterprises, Inc. je obznanila da je podfinansijer prethodno najavljene javne emisije, Aegis Capital Corp., iskoristio svoju opciju za kupovinu dodatnih 32.616 akcija uobičajenih akcija po ceni od 2,60 dolara po akciji. Ukupan bruto prihod kompanije od isplate opcije za prekomernu prodaju iznosi 84.801,60 dolara.

Očekuje se da će se opcija za prekomernu prodaju zatvoriti 12. septembra 2023. godine, podložno uobičajenim uslovima zatvaranja. Aegis Capital Corp. je delovao kao jedini menadžer za knjigovodstvo ponude.

Ova ponuda je izvršena u skladu sa efikasnim važećim registracionim izdanjem izjavljenim od strane američke Komisije za hartije od vrednosti i berze (SEC) u novembru 2021. godine. Zainteresovane strane mogu dobiti konačan dodatak prospektu i prateći prospekt od kompanije Aegis Capital Corp.

Super League Enterprises, Inc., ranije poznata kao Super League Gaming, Inc., je vodeći izdavač i kreator igara i doživljaja na imerzivnim digitalnim platformama. Nude pristup ogromnoj publici koja se okuplja u imerzivnim digitalnim prostorima radi druženja, igre, istraživanja, saradnje, kupovine, učenja i kreiranja.

Ova objava za javnost sadrži prospektivne izjave koje uključuju značajne rizike i nesigurnosti. Ove izjave se zasnivaju na kombinaciji činjenica i faktora poznatih od strane kompanije, ali kompanija upozorava da ne može biti sigurna u njihov ishod. Zainteresovane strane trebaju pročitati kompletan dodatak prospektu i prateći prospekt za više informacija o ponudi.

Sve u svemu, Super League Enterprises, Inc. proširuje svoju ponudu putem isplate opcije za prekomernu prodaju kako bi obezbedila dodatna sredstva za rast i razvoj kompanije.