Игре

Steam Deck doživljava još jedno sniženje cene povodom 20. godišnjice Steama

Summary

Od svog izlaska u februaru 2022. godine, Steam Deck je ostao jedan od najtraženijih prenosnih gejming uređaja širom sveta. Iako su retka sniženja cene od njegovog lansiranja, tokom Steam letnje rasprodaje je bilo poslednje vreme kada je uređaj bio dostupan […]

Steam Deck doživljava još jedno sniženje cene povodom 20. godišnjice Steama

Od svog izlaska u februaru 2022. godine, Steam Deck je ostao jedan od najtraženijih prenosnih gejming uređaja širom sveta. Iako su retka sniženja cene od njegovog lansiranja, tokom Steam letnje rasprodaje je bilo poslednje vreme kada je uređaj bio dostupan po nižoj ceni od preporučene maloprodajne cene.

Povodom 20. godišnjice Steama, Valve je ponovo stavio Steam Deck na rasprodaju, sa popustima do 20%. Ova vest je objavljena 14. septembra 2023. godine od strane Steam Deck X naloga. Sve tri verzije prenosnog uređaja, zajedno sa Dock-om, dostupne su sa 20% popusta do 21. septembra 2023. godine. Snižene cene se kreću od 10% popusta za verziju od 64GB po ceni od 359,10 dolara, 15% popusta za verziju od 256GB po ceni od 449,65 dolara, do 20% popusta za verziju od 512GB po ceni od 519,20 dolara.

Ove snižene cene čine Steam Deck pristupačnijim od drugih opcija kao što su ASUS Rog Ally i Ayaneo uređaji. Za one koji nisu u mogućnosti da kupe Steam Deck tokom perioda rasprodaje, Valve takođe nudi obnovljene uređaje po istoj ceni.

Sa najnovijim sniženjem cene, Steam Deck i dalje nudi privlačnu opciju za gejmere koji traže prenosno iskustvo igranja. Njegova popularnost i redovna ažuriranja pokazuju Valve-ovu posvećenost pružanju visokokvalitetnog prenosnog gejming sistema fanovima širom sveta.