Игре

Starfield: Šta bi bilo kad bi bilo – Prikazan smešan video klip o varanjima u igri

Summary

Tokom nedavnog Twitch strima, igrač Starfield-a je prikazao smešan klip o tome kako bi varanja izgledala kada bi bila implementirana u svemirski RPG Bethesda-e. Starfield, poznat po bug-ovima i čudnostima, privukao je pažnju strimera Shroud-a, koji čak predlaže dodavanje više […]

Starfield: Šta bi bilo kad bi bilo – Prikazan smešan video klip o varanjima u igri

Tokom nedavnog Twitch strima, igrač Starfield-a je prikazao smešan klip o tome kako bi varanja izgledala kada bi bila implementirana u svemirski RPG Bethesda-e. Starfield, poznat po bug-ovima i čudnostima, privukao je pažnju strimera Shroud-a, koji čak predlaže dodavanje više bagova kako bi igra dobila više „čara“.

Iako Bethesda-ine igre nisu nepoznate za bugove i popularne su među modder-ima, varanja su obično izbegavana u njihovim single-player open-world RPG-ovima. Varanja su češće povezana sa kompetitivnim multiplayer igrama, gde ih igrači koriste da bi stekli nelojalne prednosti nad protivnicima.

Ipak, jedan igrač je postavio video na LivestreamFail subreddit-u, naslovljen „Kako aimbot izgleda u Starfield-u.“ Snimak prikazuje Twitch streamera koji nailazi na sto za pivski tenis sa čašama. Uzima ping pong lopticu i samouvereno pita svoje gledaoce da li misle da će pogoditi. Jednim savršenim bacanjem, loptica direktno odbija u čašu, što je izazvalo uzbuđenje kako kod samog streamera, tako i kod gledalaca.

Komentari na Reddit-u su se nizali, hvaleći streamera za impresivan potez. Neki su čak pomenuli potencijalnu zabavu ukoliko bi slična varanja bila dostupna u multiplayer modu uz pomoć modder-a.

Starfield nudi prostrani univerzum sa preko 1000 planeta i bezbrojnim predmetima sa kojima igrači mogu da interaguju. Pored igranja pivskog tenisa, drugi igrač je otkrio pametan način da brzo pobegne kroz teška sigurnosna vrata u igri.

Iako varanja možda nisu namerna deo gameplay iskustva u Starfield-u, ovaj zabavan klip pruža igračima uvid u to šta bi se moglo dogoditi ukoliko bi varanja bila prisutna. Sve je u dobroj zabavi i doprinosi jedinstvenim iskustvima koja igrači mogu da dožive u Bethesda-inom svemirskom RPG-u.

Definicije:
– Twitch streamer: Osoba koja uživo emituje svoju igru na platformi Twitch
– RPG: Role-playing game, žanr video igara u kojima igrači preuzimaju uloge likova u fiktivnom svetu
– Varanja: Modifikacije ili tehnike koje se koriste kako bi se dobio prednost u igri
– Modderi: Odnosi se na igrače koji kreiraju modifikacije ili mode za video igre.