Игре

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai – Nova informacija o igri

Summary

Square Enix je pružio nove informacije o Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai, nadolazećoj akcioni RPG igri. Igra će sadržati dva uzbudljiva moda u kojima će igrači moći da testiraju svoje veštine: Hram Sećanja i Mod Iznazov. Hram […]

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai – Nova informacija o igri

Square Enix je pružio nove informacije o Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai, nadolazećoj akcioni RPG igri. Igra će sadržati dva uzbudljiva moda u kojima će igrači moći da testiraju svoje veštine: Hram Sećanja i Mod Iznazov.

Hram Sećanja je jedinstveno iskustvo tamnice koje nudi sve teže bitke i nagrade. Svaka soba u hramu predstavlja sve teže izazove, što ga čini pravim testom za fanove Dragon Quest-a. Igrači će se suočiti sa menjajućim čudovištima i skrivenim zamkama pri svakom prolasku kroz igru, što dodatno povećava izazov. Da bi otključali Hram Sećanja, igrači moraju napredovati kroz Story Mod. Po ulasku, susrešće se sa Čuvarom Sećanja, koji će ih uputiti na putovanje u dubine hrama. Međutim, igrači mogu poneti samo svoje članove tima i Sećanja na Saveznike koje su do sada sakupili u Story Modu.

Unutar Hrama Sećanja, igrači imaju priliku da ojačaju veštine, čarolije i Sećanja na Saveznike svog tima. Ispunjavanjem jedinstvenih izazova i posećivanjem hrama između misija u Story Modu, igrači se mogu pripremiti za sve teže susrete. Dodatno, sobe u hramu sadrže razne zamke koje se mogu aktivirati tokom borbe sa čudovištima, kao što su plamenovi koji mogu naneti štetu Daiju i njegovom timu. Igrači će se takođe suočiti sa horde čudovišta i moćnijim verzijama neprijatelja sa kojima su se susreli u Story Modu.

Nadalje, nakon završetka Story Moda, igrači će otključati Mod Iznazov. Ovaj mod pruža još jače protivnike za borbu, uključujući prepravljene verzije prethodnih susreta. Igrači će se boriti protiv jačih verzija šestorice zapovednika tamnog gospodara i drugih moćnih neprijatelja.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai biće objavljen za Nintendo Switch 28. septembra 2023. godine.