Игре

Splatoon 3 dobija priču DLC zvano Side Order

Summary

Nintendo je potvrdio tokom svog septembarskog Nintendo Direct predstavljanja 2023. godine da će Splatoon 3 dobiti priču DLC zvanu Side Order. Za razliku od prethodnih ekspanzija zasnovanih na hubu, Side Order će imati sopstvenu arkadnu igru ​​i dizajniran je za […]

Splatoon 3 dobija priču DLC zvano Side Order

Nintendo je potvrdio tokom svog septembarskog Nintendo Direct predstavljanja 2023. godine da će Splatoon 3 dobiti priču DLC zvanu Side Order. Za razliku od prethodnih ekspanzija zasnovanih na hubu, Side Order će imati sopstvenu arkadnu igru ​​i dizajniran je za jednog igrača.

DLC se odvija na „Spire of Order“, kuli izazova koja podseća na igre stare škole. Igrači će moći da se suoče sa ovom kulom više puta, ciljajući da poboljšaju svoje performanse sa svakim pokušajem. Video snimak igranja prikazan u prezentaciji prikazao je brzu akciju Side Order-a, sa prikazom brojeva oštećenja na ekranu.

Fanovi Splatoona mogu se radovati DLC-u Side Order koji će biti objavljen u proleće 2024. ova ekspanzija pružit će svež doživljaj igračima koji uživaju u jednoigranoj verziji igre.

Splatoon 3 je dugo očekivan otkako je najavljen, a ovo dodavanje priča DLC sigurno će povećati uzbuđenje među fanovima. Franšiza je poznata po svom jedinstvenom pristupu žanru pucanja, kombinaciji živopisnih boja i mehanike igranja zasnovane na mastilu. Sa Side Order, igrači mogu očekivati novi izazov i dodatni sadržaj koji će ih dalje uvesti u svet Splatoona.