Игре

Sony objavio nadogradnje za PlayStation VR u sklopu Resident Evil 4 Remake

Summary

Sony je nedavno predstavio uzbudljive nadogradnje za fanove PlayStation VR-a i ljubitelje Resident Evil serijala. Najznačajniji deo prezentacije bio je najava nadogradnje PSVR2 za dugo očekivani Resident Evil 4 Remake. Trailer u virtuelnoj stvarnosti prikazao je uranjanje igrača u potpuno […]

Sony objavio nadogradnje za PlayStation VR u sklopu Resident Evil 4 Remake

Sony je nedavno predstavio uzbudljive nadogradnje za fanove PlayStation VR-a i ljubitelje Resident Evil serijala. Najznačajniji deo prezentacije bio je najava nadogradnje PSVR2 za dugo očekivani Resident Evil 4 Remake. Trailer u virtuelnoj stvarnosti prikazao je uranjanje igrača u potpuno novo iskustvo virtuelne stvarnosti, koje je igru potpuno prenelo u virtuelni svet. Očekuje se da će ova nadogradnja biti dostupna tokom zimske sezone, pružajući igračima uzbudljiv način za doživljaj ikonične igre preživljavanja strave.

Pored nadogradnje za PSVR2, fanovi Resident Evil 4 Remake dobili su informacije o nadolazećem dodatnom sadržaju (DLC-u) koji će se uskoro pojaviti. Ovaj dodatak sadrži priču „Assignment Ada“, koja je prvobitno bila dostupna za PlayStation 2 verziju originalnog Resident Evil 4. Fokus ove kampanje je na misterioznom i moćnom liku Ade Wong. DLC će biti dostupan za preuzimanje 21. septembra, pružajući igračima mogućnost da dublje zaronu u uzbudljivi svet Resident Evil 4 Remake.

Dodatno, igrači će imati priliku da igraju kao i Ada Wong i Albert Wesker u modu igre „Mercenaries“. Ova uzbudljiva nadogradnja pruža fanovima mogućnost da se stave u kožu dva ikonična lika iz sveta Resident Evil serijala, dodajući dodatni sloj raznovrsnosti i uzbudljivosti u igranje.

Za više informacija i sveobuhvatan pregled Resident Evil 4 Remake, posetite našu veb stranicu.