Игре

Skullface Postao Prvak Solo Yolo Takmičenja na WSOW Globalnom Finalu 2023

Summary

Posle intenzivnog finalnog kruga, Skullface je izašao kao šampion Solo Yolo takmičenja u World Series of Warzone Globalnom Finalu 2023. Sa ukupno 10 ubistava, Skullface je pokazao svoje veštine i završio turnir sa stilom. U poslednjoj zoni poslednje igre, strategijski […]

Skullface Postao Prvak Solo Yolo Takmičenja na WSOW Globalnom Finalu 2023

Posle intenzivnog finalnog kruga, Skullface je izašao kao šampion Solo Yolo takmičenja u World Series of Warzone Globalnom Finalu 2023. Sa ukupno 10 ubistava, Skullface je pokazao svoje veštine i završio turnir sa stilom. U poslednjoj zoni poslednje igre, strategijski je iskoristio vodovodnu cev kako bi stekao prednost visoko na terenu i brzo eliminisao svoje protivnike.

Skullfaceova pobeda je značajno postignuće, s obzirom na njegove prethodne nastupe. Osvojio je 28 ubistava na WSOW Globalnom Finalu i drugo mesto sa svojim timom HisokaT42. Solo Yolo turnir je uvek bio poznat po svom uzbudljivom formatu sve ili ništa, a skullfaceova pobeda još jednom je naglasila značaj strpljenja i taktičke igre u takmičarskom Warzone-u.

Ovogodišnji Solo Yolo turnir bio je posebno poseban jer je obeležio učešće 150 igrača iz celog sveta, okupljenih na LAN turniru. Događaj je privukao posmatrače iz svih krajeva, očarane veštinama i strategijama igrača.

Dok je Skullface osvojio solo titulu, tim Biffle se pojavio kao ukupni šampion World Series of Warzone Globalnog Finala 2023. Turnir je imao šest mečeva, pri čemu su se najboljih 10 timova borili za konačnu pobedu.

Evo deset najboljih timova sa WSOW Globalnog Finala 2023:
1. Tim BIFFLE
2. Tim HISOKAT42
3. Tim ALMOND
4. Tim DEUS AMIR
5. Tim WARSZ
6. Tim JOEWO
7. Tim BRAXTVN
8. Tim STEWO
9. Tim JUKEYZ

Takođe, deset najboljih igrača na osnovu eliminacija uključuje: SHIFTY44, BIFFLE43, SAGE38, NEWBZ35, BBREADMAN31, HISOKAT42, DEUS AMIR, SKULLFACE28, ALMOND28 i MAYAPPO27.

WSOW Globalno Finale 2023. je pokazalo talenat i veštinu takmičarske Warzone zajednice, pružajući uzbudljive trenutke kako igračima, tako i posmatračima. Za više ažuriranja o Warzone-u, CoD takmičarskim scenarijima, Modern Warfare 3 i još mnogo toga, ostanite u toku sa Call of Duty sekcijom na Sportskeeda platformi.