Игре

Skilrock će prisustvovati SBC samitu u Barceloni

Summary

Kompanija Skilrock, koja pruža rešenja za lutrije i igre na sreću, najavila je da će prisustvovati SBC samitu u Barceloni, koji će se održati od 19. do 21. septembra u Fira Montjuïcu. Skilrock ima za cilj da se poveže sa […]

Skilrock će prisustvovati SBC samitu u Barceloni

Kompanija Skilrock, koja pruža rešenja za lutrije i igre na sreću, najavila je da će prisustvovati SBC samitu u Barceloni, koji će se održati od 19. do 21. septembra u Fira Montjuïcu. Skilrock ima za cilj da se poveže sa globalnim liderima i profesionalcima iz industrije tokom konferencije i izložbe.

Na događaju će predstavnici Skilrocka deliti znanje i raspravljati o novim trendovima u oblasti lutrije i iGaminga. Kompanija će predstaviti svoju platformu koja podržava više kanala, rešenja bez gotovine, iGaming rešenja, ponudu za maloprodaju, instant igre i razna druga rešenja. Učesnici mogu očekivati informacije o revolucionarnim karakteristikama i dobiti stručne savete od tima Skilrocka.

SBC samit u Barceloni je jedan od najvažnijih skupova igara na sreću u Evropi i imaće govornike iz industrije u broju od 450 profesionalaca. Sa preko 350 izlagača i stotinama učesnika, događaj pruža izuzetne mogućnosti za potencijalne saradnje i razmenu ideja.

Skilrock je izrazio oduševljenje zbog događaja, navodeći da s nestrpljenjem očekuju stvaranje vrednih odnosa u ekskluzivnom okruženju kao što je SBC Barcelona. Kompanija želi da pomogne partnerima, operatorima i preduzetnicima da iskoriste sve prednosti njihovog sveobuhvatnog paketa rešenja za lutrije i igre na sreću.

Zainteresovane strane se ohrabruju da se registruju kako bi se sastale sa timom Skilrocka i istražile mogućnosti koje pruža SBC samit u Barceloni.

Definicije:
– Lutrija: Oblik klađenja gde učesnici kupuju ulaznice za šansu da osvoje nagradu.
– iGaming: Online aktivnosti klađenja koje uključuju interaktivno igranje putem interneta.