Игре

SAMSUNG 49″ Odyssey Neo G9 Gaming Monitor – Game-Changing Experience

Summary

SAMSUNG 49″ Odyssey Neo G9 Gaming Monitor predstavlja pravu revoluciju u doživljaju gejminga. Sa svojim impresivnim 4K vizualima i zakrivljenim ekranom, ovaj monitor pruža uranjajuće iskustvo gejminga koje će podići vašu igru na sledeći nivo. Originalno je koštao 2.199,99 dolara, […]

SAMSUNG 49″ Odyssey Neo G9 Gaming Monitor – Game-Changing Experience

SAMSUNG 49″ Odyssey Neo G9 Gaming Monitor predstavlja pravu revoluciju u doživljaju gejminga. Sa svojim impresivnim 4K vizualima i zakrivljenim ekranom, ovaj monitor pruža uranjajuće iskustvo gejminga koje će podići vašu igru na sledeći nivo. Originalno je koštao 2.199,99 dolara, ali sada možete kupiti ovaj vrhunski monitor za samo 1.299,99 dolara i uštedeti neverovatnih 900 dolara.

Jedna od izvanrednih karakteristika postava SAMSUNG Odyssey Neo G9 je njegova Quantum Mini LED pozadinska osvetljenja. Ova tehnologija koristi male LED diode da bi stvorila precizniju i precizniju sliku. Monitor je takođe sertifikovan sa Quantum HDR 2000, što znači da može proizvesti maksimalnu svetlinu od 2000 nita, što je izuzetno za gejming monitor.

Pored toga, monitor se može pohvaliti osvežavanjem od 240Hz, što mu omogućava da prikaže do 240 frejmova u sekundi. Ovo je neophodno za tečnu i fluidnu igru, osiguravajući da ne propustite ni trenutak akcije. Odziv od 1ms eliminiše primetan kašnjenje, sprečava zamagljivanje pokreta i obezbeđuje jasne slike.

G-Sync i FreeSync Premium Pro kompatibilnost takođe su izvanredne karakteristike Odyssey Neo G9. Ove tehnologije zajedno eliminišu cepkanje ekrana i zastajkivanje, pružajući glatko iskustvo igranja.

Monitor takođe ima Infinity Core sistem osvetljenja, koji vam omogućava da prilagodite osvetljenje na zadnjem delu monitora prema vašem gejming postavu. Pored toga, ergonomske opcije vam omogućavaju da prilagodite monitor prema preferiranom položaju za gledanje, smanjujući umor i naprezanje očiju.

Ukratko, SAMSUNG 49″ Odyssey Neo G9 Gaming Monitor obavezan je za gejmere koji traže vrhunsko iskustvo igranja. Njegovi 4K vizuali, zakrivljeni ekran i napredne funkcije čine ga savršenim izborom za igranje popularnih igara kao što su Call of Duty: Warzone, Valorant ili Counter-Strike: Global Offensive. Ne propustite ovu neverovatnu ponudu.