Игре

Novi RPG naslovi koji izlaze ovog tjedna

Summary

Dobrodošli u još jedno izdanje „RPG naslovi koji izlaze ovog tjedna“! U ovotjednoj postavi, imamo miks različitih RPG-ova koji se kreću od akcijskih avantura do životnih simulacija s jedinstvenim mehanikama. Zaronimo u njih! Legend of Nayuta je port 2012. akcijskog […]

Novi RPG naslovi koji izlaze ovog tjedna

Dobrodošli u još jedno izdanje „RPG naslovi koji izlaze ovog tjedna“! U ovotjednoj postavi, imamo miks različitih RPG-ova koji se kreću od akcijskih avantura do životnih simulacija s jedinstvenim mehanikama. Zaronimo u njih!

Legend of Nayuta je port 2012. akcijskog RPG-a za PlayStation Portable koji će biti dostupan od 19. rujna za PS4, Switch i Windows. Iako nije potpuno nov igra za fanove Trails serijala, ona predstavlja osvježavajući međuprostor prije sljedećih nastavaka u serijalu. Nayuta nudi intrigantni borbeni sustav i mehanike igranja što je čini obaveznom za fanove Trails serijala.

Lies of P, koji izlazi 19. rujna za više platformi uključujući PS5, XSX, PS4, XB1, Switch i Windows, donosi tamniju i brutalniju verziju klasične priče o Pinokiju. U ovoj akcijskoj RPG igri nalik Soulsborne stilu, igrači će doživjeti izazovnu borbu prsa u prsa i mehanike donošenja odluka. Odabir laži ili istine će utjecati na ishod priče dodajući zanimljivu preokrenuće u poznatu naraciju.

Mon-Yu, koji stiže 21. rujna za PS5, Switch i Windows, prvi je dungeon crawler iz prvog lica koji je razvio Experience. Poznat po njihovoj složenoj prilagodbi tima i istraživanju, ovaj novi naslov se fokusira na porazivanje čudovišta, dobivanje moćnog oružja i oklopa i na kraju obaranje Kraljeva Đavola. S jakom estetikom i izazovnim iskustvom igranja, Mon-Yu će sigurno zainteresirati fanove ovog žanra.

Moonstone Island, koji izlazi 21. rujna za Windows, macOS i Linux, izdvaja se među „udobnim“ igrama svojom živahnom piksel-art grafikom i jedinstvenim mehanikama. Ova životna simulacija nudi razne značajke uključujući borbu na temelju karata, sakupljanje čudovišta, istraživanje otoka, poljoprivredu i obrt, izgradnju odnosa i trening alhemije. S 100 otoka za istraživanje i 60 duhova za ukroćivanje, Moonstone Island obećava sate uronjenog igranja.

Na kraju, RuinsMagus: Complete, koji je izvorno objavljen na Steamu prošle godine, dolazi na PlayStation VR2 19. rujna. Ovaj JRPG nudi ekskluzivno VR iskustvo sa svojim jedinstvenim mehanikama igranja. Ako ste obožavatelj VR igara i JRPG-ova, ovo je definitivno igra koju treba pratiti.

To je sve za ovotjednu postavu RPG naslova koji izlaze ovog tjedna. Bez obzira jeste li obožavatelj borbe na poteze ili vizualno impresivnih avantura, ovdje ima nešto za svakoga. Pripremite se za epohalna putovanja, utjecajne odluke i istraživanje novih svjetova u ovim uzbudljivim izdanjima.