Игре

Roblox Punch Simulator – Igra vredna isprobavanja

Summary

Roblox Punch Simulator, razvijen od strane Habit Games!, brzo je postao popularan izbor za igrače starije od devet godina. Ova igra, objavljena 29. jula 2023. godine, kombinuje strategiju i uzbuđenje sa dodatkom blage nasilnosti, što mu je donelo pohvale od […]

Roblox Punch Simulator – Igra vredna isprobavanja

Roblox Punch Simulator, razvijen od strane Habit Games!, brzo je postao popularan izbor za igrače starije od devet godina. Ova igra, objavljena 29. jula 2023. godine, kombinuje strategiju i uzbuđenje sa dodatkom blage nasilnosti, što mu je donelo pohvale od strane Roblox zajednice. Sa impresivnih 44,4 miliona igrača i brojenjem, Roblox Punch Simulator svakako je vredna igra za isprobavanje.

Igra nudi jedinstveno iskustvo koje podstiče druženje i takmičenje. Igrači se mogu pridružiti standardnom serveru koji može da primi do 10 igrača i čak uživati u dodatnoj mogućnosti besplatnih privatnih servera. Kroz posvećeni trening, igrači mogu poboljšati svoje sposobnosti, uzbudljivim borbama oslobađati moćne udarce i otkriti skrivene tajne kako bi otključali čaroliju izleganja kućnih ljubimaca.

Roblox Punch Simulator takođe omogućava igračima da kreiraju i nadograđuju oružja kako bi zadali smrtonosne udarce. Takođe imaju priliku da sakupljaju preko 40 različitih rukavica i započnu ekspedicije kako bi istražili nepoznate teritorije. Da bi dodatno povećali uzbuđenje, premium igrači imaju koristi od 20% povećanja dragulja i 10% povećanja sreće, što im daje konkurentsku prednost u igri.

Jedna od uzbudljivih karakteristika u Roblox Punch Simulatoru je Void Knight paket koji uključuje Void Knight Helmet, Cape i Shoulderplates. Ovi ograničeni sadržaji koje su korisnici generisali (UGC) su vrlo traženi, sa samo 8000 kopija svake stavke dostupne. Da bi dobili svaku stavku, igrači moraju da završe određene izazove.

Za Void Knight Helmet, igrači moraju da pobede jačeg noob neprijatelja i čarobnjaka, kao i da igraju dva sata. Void Knight Cape zahteva da igrači igraju dva sata, pobede 200 neprijatelja i izležu jednog tajnog kućnog ljubimca. Konačno, da bi dobili Void Knight Shoulderplates, igračima je potrebno da igraju četiri sata, pobede 999 neprijatelja i izleže 20 legendarnih kućnih ljubimaca.

Roblox Punch Simulator nudi uzbudljivo i uronjivo iskustvo za igrače, kombinujući strategiju, takmičenje i istraživanje. Sa sve većom popularnošću i pozitivnim prijemom od strane Roblox zajednice, nije čudo da milioni igrača već uživaju u ovoj igri koju morate isprobati.