Игре

Novi besplatni Sims naslov, kodno ime Project Rene, potvrđen od strane Electronic Arts (EA)

Summary

Electronic Arts (EA) je potvrdila da će novi naslov Sims igre, pod kodnim imenom Project Rene, biti iskustvo koje se može besplatno preuzeti, a koje će koegzistirati sa Sims 4 igrom. Iako su detalji o Project Rene-u bili obavijeni velom […]

Novi besplatni Sims naslov, kodno ime Project Rene, potvrđen od strane Electronic Arts (EA)

Electronic Arts (EA) je potvrdila da će novi naslov Sims igre, pod kodnim imenom Project Rene, biti iskustvo koje se može besplatno preuzeti, a koje će koegzistirati sa Sims 4 igrom. Iako su detalji o Project Rene-u bili obavijeni velom tajne, periodična ažuriranja koja su izdavali EA i razvojni studio Maxis Studios, držali su fanove informisane.

U nedavnom oglasu za radno mesto šefa tržišta i monetizacije u kompaniji Maxis, Project Rene je opisan kao „besplatna igra“, što je izazvalo spekulacije o njenom modelu naplate. Međutim, nedavno ažuriranje od strane EA i Maxis-a pojašnjava da će Project Rene biti besplatna za preuzimanje.

Ažuriranje se nalazi u trećem delu emisije Behind The Sims Community Stream i objavljuje da će i Sims 4 i Project Rene biti podržani istovremeno, sa novim sadržajem planiranim za zajednicu The Sims 4. Potvrđuje da će Project Rene biti dostupan za preuzimanje bez potrebe za pretplatom, kupovinom osnovne igre ili mehanizmima za energiju.

Iako igrači na početku neće imati sav sadržaj koji je dostupan u Sims 4 igri, Project Rene će postepeno uvoditi nove doživljaje tokom vremena. To će uključivati redovna ažuriranja i mogućnost kupovine dodatnog sadržaja. Maxis takođe planira da više uključi zajednicu u proces razvoja, potencijalno nudeći zatvorene pozive, javna testiranja i mogućnosti za ran pristup.

Iako datum izlaska Project Rene-a još uvek nije poznat, jasno je da su EA i Maxis posvećeni pružanju svežeg i uzbudljivog iskustva fanovima Sims igre. Ostanite u toku za dalja ažuriranja o ovoj uzbudljivoj novoj igri unutar Sims univerzuma.