Игре

Istraživanje skrivenih područja za Pokemon Scarlet i Violet

Summary

U igrama Pokémon Scarlet i Violet, igrači mogu otkriti skrivena područja na novoj mapi Teal Mask. Iako ova skrivena područja ne nude mnogo tajni, postoji jedna lokacija koju vredi istražiti za zaljubljenike u Magikarp. Sakrivena u izolovanom delu Fellhorn Gorge, […]

Istraživanje skrivenih područja za Pokemon Scarlet i Violet

U igrama Pokémon Scarlet i Violet, igrači mogu otkriti skrivena područja na novoj mapi Teal Mask. Iako ova skrivena područja ne nude mnogo tajni, postoji jedna lokacija koju vredi istražiti za zaljubljenike u Magikarp. Sakrivena u izolovanom delu Fellhorn Gorge, nalazi se mali ribnjak između dveju traka zemlje. Većina igrača možda nikada neće naići na ovo mesto, osim ako temeljno ne istražuju celu mapu. Međutim, to bi mogla biti greška, jer ovo malo područje sadrži izuzetno jake vodene i letačke tipove Pokémona, čije se nivoe kreću između 60 i 75.

Ono što čini ovo mesto zaista posebnim je retka šansa da se naiđe na Magikarpa nivoa 100. Iako nije zagarantovano, igrači su prijavili da su pronašli ovog moćnog Šajni Pokémona na tom području. Tokom mog posete, naišao sam na Magikarpa nivoa 100 koji je bio zaglavljen na malom traku zemlje. Iako nisu imao izvanredne statistike, njegovo prisustvo je i dalje značajno. Izgleda da se ovaj istrajni Magikarp popeo uz obližnji vodopad i privremeno zarobljen na zemljištu.

Nakon hvatanja ovog moćnog Magikarpa, pretražio sam okolinu u potrazi za drugim maksimalnim Magikarpima. Nažalost, naišao sam samo na Magikarpe čiji su nivoi varirali između 50 i 70. Iako sam pokušao da ponovno pokrenem pojavu susreta tako što sam napustio i vratio se na mesto, nisam mogao potvrditi da li je Magikarp nivoa 100 zagarantovan susret ili se pojavljuje povremeno.

Ipak, čini se da je ovo mesto raj za pojavljivanje Magikarpa, što ga čini idealnim mestom za traženje Šajni verzija, posebno ako igrači koriste odgovarajuće moći sendviča. Osim toga, ovo skriveno mesto pruža mogućnost dobijanja Prism Scale-a, retke stavke potrebne za evoluciju Feebasa u Milotic-a. Ovo može posebno pomoći igračima koji su se mučili sa evolucijom Feebasa.

Zaključno, iako Pokemon Scarlet i Violet možda ne pružaju obilje novih tajni, izolovani deo Fellhorn Gorge nudi retku šansu za hvatanje Magikarpa nivoa 100 i dobijanje vrednih predmeta. To je skriveni dragulj za igrače koji traže vrhunskog Magikarpa i istražuju nove delove igre.