Игре

Gde se nalaze različite vrste Pokémona u igri Pokémon Violet

Summary

Ovaj članak pruža sveobuhvatni vodič o lokacijama na kojima se mogu pronaći različiti Pokémoni u igri Pokémon Violet. Navode se različita područja na kojima se svaki Pokémon može sresti, kao i uslovi za evoluciju u nekim slučajevima. Počevši od Spinaraka, […]

Gde se nalaze različite vrste Pokémona u igri Pokémon Violet

Ovaj članak pruža sveobuhvatni vodič o lokacijama na kojima se mogu pronaći različiti Pokémoni u igri Pokémon Violet. Navode se različita područja na kojima se svaki Pokémon može sresti, kao i uslovi za evoluciju u nekim slučajevima.

Počevši od Spinaraka, može se pronaći na Apple Hills, Fellhorn Gorge, Kitakami Hall, Kitakami Road, Kitakami Wilds, Loyalty Plaza, Mossfell Confluence, Reveler’s Road i Timeless Woods. Na nivou 22, evoluira u Ariadosa, koji se takođe može naći u Fellhorn Gorge, Kitakami Wilds, Mossfell Confluence i Timeless Woods.

Yanma, s druge strane, može se pronaći u Crystal Pool, Infernal Pass, Kitakami Road, Kitakami Wilds, Mossfell Confluence, Oni Mountain, Paradise Barrens, Timeless Woods i Wistful Fields. Kada Yanma nauči pokret Ancient Power, evoluira u Yanmegu.

Wooper se može sresti u Chilling Waterhead, Fellhorn Gorge, Kitakami Road, Kitakami Wilds, Mossfell Confluence, Oni Mountain, Reveler’s Road i Timeless Woods. Na nivou 20, evoluira u Quagsirea.

Drugi Pokémoni i njihove lokacije uključuju Poochyenu (Apple Hills, Kitakami Road, Kitakami Wilds, Loyalty Plaza, Oni Mountain, Paradise Barrens i Timeless Woods, evoluira u Mightyenu na nivou 18), Volbeata i Illumise (pronađeni tokom noći na različitim lokacijama), Corphisha (Fellhorn Gorge, Kitakami Road, Mossfell Confluence i Reveler’s Road) i Crawdaunta (evoluira iz Corphisha na nivou 30, pronađen u Fellhorn Gorge).

Članak navodi i druge Pokémone zajedno sa njihovim odgovarajućim lokacijama. Ovo je koristan izvor informacija za igrače Pokémona Violet koji žele da uhvate određene Pokémone ili evoluiraju svoje postojeće.