Игре

Player izgubio 50 Max Potions zbog bug-a u igri Pokémon GO

Summary

Nedavno je jedan igrač Pokémon GO-a doživeo frustrirajuću situaciju sa podrškom Niantic tima, što je izazvalo uznemirenje unutar Pokémon GO zajednice. Priča je podeljena na zvaničnom TSR Reddit-u, gde je igrač poznat kao u/STSerpentlord123 detaljno opisao svoje iskustvo gubitka 50 […]

Player izgubio 50 Max Potions zbog bug-a u igri Pokémon GO

Nedavno je jedan igrač Pokémon GO-a doživeo frustrirajuću situaciju sa podrškom Niantic tima, što je izazvalo uznemirenje unutar Pokémon GO zajednice. Priča je podeljena na zvaničnom TSR Reddit-u, gde je igrač poznat kao u/STSerpentlord123 detaljno opisao svoje iskustvo gubitka 50 Max Potions zbog greške u igri.

Za one koji nisu upoznati, Max Potions su ključni predmeti u Pokémon GO-u koji mogu da ožive i potpuno izleče onesvešćene Pokémon-e. Ove predmete možete dobiti okretanjem PokéStops i boravkom u Gym-ovima, otvaranjem poklona od prijatelja, završavanjem određenih Field Research zadataka, porazom Team Go Rocket lidera ili kupovinom u in-game prodavnici. Međutim, igrač se susreo sa greškom koja je rezultovala gubitkom njegovih Max Potions.

Igrač je odlučio da kontaktira Niantic-ov tim za podršku i pružio im video dokaz o grešci. Razgovor sa Niantic timom išao je ovako: igrač je poslao dokaz o grešci, Niantic je preporučio ažuriranje igre, igrač je potvrdio da je igra ažurirana i zahtevao povratak izgubljenih predmeta, Niantic je prvobitno poricao da je u pitanju greška, ali je na kraju priznao posle što je igrač ponovio svoj video dokaz. Međutim, uprkos priznanju da je greška postojala i činjenici da je igrač stekao više Max Potions tokom igranja, Niantic je odbio da vrati izgubljene predmete, uz obrazloženje da igrač trenutno ima više Max Potions nego pre pojave greške.

Stav Niantic-a u ovoj situaciji izazvao je negodovanje mnogih igrača u zajednici. Brine činjenica da čak i nakon priznavanja postojanja greške i gledanja video dokaza, Niantic nije želeo da vrati izgubljene predmete na osnovu trenutnog inventara igrača. Ovo postavlja pitanja o vrsti greške koja može rezultovati gubitkom 50 predmeta u Pokémon GO-u.

Ako ste se ikada susreli sa sličnom smetnjom prilikom traženja pomoći od Niantic tima za podršku, voleli bismo da čujemo vaša iskustva. Slobodno podelite svoje priče u sekciji za komentare. Trenutno video dokaz u vezi sa ovom specifičnom greškom nije objavljen, pa je vredno pratiti eventualna ažuriranja u vezi sa ovim pitanjem.