Игре

Pokémon Go: Psihološki spektakularni događaj donosi sjajnu formu Solosisa

Summary

Pokémon Go će sledeće nedelje započeti svoj Psihološki spektakularni događaj, koji će igračima predstaviti niz uzbudljivih mogućnosti i susreta. Jedno od glavnih iznenađenja ovog događaja je dugoočekivana sjajna forma Solosisa, koja je već tri godine dostupna u igri, ali konačno […]

Pokémon Go: Psihološki spektakularni događaj donosi sjajnu formu Solosisa

Pokémon Go će sledeće nedelje započeti svoj Psihološki spektakularni događaj, koji će igračima predstaviti niz uzbudljivih mogućnosti i susreta. Jedno od glavnih iznenađenja ovog događaja je dugoočekivana sjajna forma Solosisa, koja je već tri godine dostupna u igri, ali konačno dobija sjajni tretman.

Psihološki spektakularni događaj će se održati od 20. septembra do 24. septembra, obećavajući igračima mnogo prilika da se uključe u psihički svet Pokémona. Timed Research zadaci tokom događaja će se fokusirati na Solosisa, omogućavajući igračima dodatno iskustvo prilikom hvatanja ovog pokémona uz pomoć curveball bačene lopte tokom susreta.

Tokom događaja, igrači mogu očekivati susret sa raznim Psihološkim Pokémonima u divljini. Neke od Pokémona koji će se češće pojavljivati su Abra, Ralts, Drowzee i Slowpoke. Osim toga, postoji šansa da se sretnu i neki retki pokémoni kao što su Galarian Ponyta, Galarian Slowpoke i Bronzor. Uzbudljiva vest je da će svi divlji Pokémoni tokom ovog događaja, izuzev Gothite, imati šansu da se pojave u sjajnoj varijanti.

Takođe, tokom Psihološkog spektakularnog događaja, biće dostupne razne timske borbe. Jednozvezdane timske borbe će uključivati Unknowna i Espurra, dok će trozvezdane timske borbe uključivati Alolan Raichu, Galarian Mr. Mima i Hisuian Braviaryja. Pored toga, igrači će imati priliku da se bore i uhvate Mega Gardevoira u Mega timskim borbama.

Zadaci za Field Research će igračima pružiti priliku da sretnu pokémone kao što su Kadabra, Galarian Slowpoke, Wobbuffet, Metang, Solosis i Inkay. Završavanjem ovih zadataka i sakupljanjem Mega energije, igrači takođe mogu imati priliku da se susretnu sa Mega Alakazamom, Mega Slowbroom, Mega Gardevoirom ili Mega Medichamom.

Ako ste fan Psiholoških Pokémona, označite 20. septembar na kalendaru, kada će Psihološki spektakularni događaj započeti. Spremite se da otkrijete moć psihičkih Pokémona i uhvatite neke retke sjajne primerke!