Игре

Nova funkcionalnost u Counter-Strike 2 izaziva negodovanje igrača

Summary

Najnoviji talas pozivnica omogućio je pristup Counter-Strike 2 velikom broju igrača, koji su uzbuđeno istraživali beta verziju uoči zvaničnog izlaska. Međutim, uprkos njihovom uzbuđenju, igrači su izrazili nezadovoljstvo u vezi sa jednom određenom funkcionalnošću i zatražili ispravku. Izvor njihove frustracije […]

Nova funkcionalnost u Counter-Strike 2 izaziva negodovanje igrača

Najnoviji talas pozivnica omogućio je pristup Counter-Strike 2 velikom broju igrača, koji su uzbuđeno istraživali beta verziju uoči zvaničnog izlaska. Međutim, uprkos njihovom uzbuđenju, igrači su izrazili nezadovoljstvo u vezi sa jednom određenom funkcionalnošću i zatražili ispravku.

Izvor njihove frustracije leži u novim vizualnim elementima koji su dodati na mapama. Igrači su prijavili da padajući listovi na mapi Overpass i ptice na mapi Inferno ometaju njihovu vidljivost i izazivaju nepotrebne smetnje. U jednom Reddit postu 10. septembra, jedan igrač se požalio: „Toliko puta sam umro… Stvarno je iritantno“. Drugi su izrazili slična osećanja, nazivajući ptice na Infernu stalnim izvorom zbunjenosti.

Prisustvo ovih vizualnih elemenata nije prošlo neprimećeno kod zajednice. Iako neki igrači možda lično nisu naišli na ovaj problem na mapi Overpass, on ostaje zajednički problem na Infernu. Čuvanje važnih uglova poput Banane ili Gornjeg srednjeg dela postaje izazovnije zbog nepredvidivog kretanja ptica. To je rezultiralo nenamernim ispaljivanjem metaka i otkrivanjem pozicija igrača.

Iako je developer, Valve, bio otvoren za povratne informacije i kritike, nije sigurno da li će se baviti ovim specifičnim problemom. Čini se da su ovi vizualni elementi namerno uključeni u Counter-Strike 2, ali kontinuirane žalbe igrača mogu naterati developere da prave promene u budućnosti. Međutim, većina igrača želi da Valve fokusira se na ukupno izdanje igre umesto na manje ispravke poput ove.

Da bi ispoštovali ciljni datum izlaska leta 2023. godine, Valve ima vremena do 23. septembra da izvrši sve potrebne promene, kako se sezona bliži kraju.