Игре

Jupiter najavio objavljivanje igre Picross S+ za Nintendo Switch

Summary

Jupiter nedavno je najavio Picross S+, najnoviji nastavak popularne serije igara za testiranje uma za Nintendo Switch. Ono što ovu igru izdvaja jeste da će uključivati sve devet Picross e igara koje su prethodno bile dostupne samo za preuzimanje putem […]

Jupiter najavio objavljivanje igre Picross S+ za Nintendo Switch

Jupiter nedavno je najavio Picross S+, najnoviji nastavak popularne serije igara za testiranje uma za Nintendo Switch. Ono što ovu igru izdvaja jeste da će uključivati sve devet Picross e igara koje su prethodno bile dostupne samo za preuzimanje putem mrežne prodavnice 3DS konzole. Ovo je odlična vest za sve one koji su propustili priliku da preuzmu ove igre pre zatvaranja 3DS eShop-a.

Osnovni sadržaj, koji sadrži zagonetke iz igre Picross e, biće dostupan po ceni od £3.99 / €4,99 / $4.99. Naknadno, svaki nastavak u seriji Picross e biće dostupan kao poseban dodatni plaćeni sadržaj, po istoj ceni. Iako se možda čini da je ovo skup način za donošenje ovih igara na modernu konzolu, trenutno je ovo jedina opcija zbog zatvaranja 3DS eShop-a.

Svaki paket dodatnog sadržaja će uključivati 150 Picross i Mega Picross zagonetki iz odgovarajućih naslova. To znači da će igrači koji odluče da kupe svaki paket imati pristup velikoj kolekciji zagonetki.

Jedan uzbudljiv aspekt igre Picross S+ za zapadne obožavaoce Picross-a je uključivanje Picross e9, koji je ranije bio dostupan samo u Japanu. Ovo izdanje će omogućiti igračima na Zapadu da kompletiraju svoju kolekciju i uživaju u svim igrama iz serije.

Picross S+ trebala bi biti objavljena 2024. godine, iako još uvek nije saopšten tačan datum. Ako ste ljubitelj Picross-a ili volite igre sa zagonetkama koje testiraju um, ovo bi mogla biti igra na koju treba obratiti pažnju iduće godine.