Игре

V R Bhaskar, Legenda Sandalwood Filmske Industrije, Preminuo u 65. Godini

Summary

V R Bhaskar, poznata ličnost u Sandalwood filmskoj industriji, preminuo je u dobi od 65 godina. Bio je poznat po svom doprinosu kao pisac dijaloga, asistent režije i reditelj u nekoliko filmova. Bhaskarova značajna dela u pisanju dijaloga za filmove […]

V R Bhaskar, Legenda Sandalwood Filmske Industrije, Preminuo u 65. Godini

V R Bhaskar, poznata ličnost u Sandalwood filmskoj industriji, preminuo je u dobi od 65 godina. Bio je poznat po svom doprinosu kao pisac dijaloga, asistent režije i reditelj u nekoliko filmova. Bhaskarova značajna dela u pisanju dijaloga za filmove Vishnuvardhana stekla su mu posebno mesto u industriji.

Bhaskar je nekoliko dana ranije primljen u JSS bolnicu u Mysuru i preminuo je u četvrtak. Njegova karijera uključuje značajne radove kao asistent režije i pisac dijaloga u filmovima poput Rudra Naga, Karthavya, Nanna Shatru i mnogim drugim. Njegov talenat i kreativni doprinosi pomogli su oblikovanje priča ovih filmova.

Pored svojih profesionalnih postignuća, Bhaskar je takođe pretrpeo velike lične gubitke. Njegova supruga i sin preminuli su pre šest meseci, dok je drugi sin preminuo pre deset godina. Uprkos tim teškoćama, Bhaskar je nastavio biti posvećen svom zanatu.

Poslednje obrede za Bhaskara izvršiće njegova stara majka na Harishchandra Ghatu, u blizini podnožja brda Chamundi. Sandalwood industrija je izgubila talentovanu osobu koja je ostavila trag svojim veštinama pisanja dijaloga. Njegov rad i dalje će biti pamćen i cenjen od strane ljubitelja filma.