Игре

Nintendo objavio raspored održavanja za nedelju od 17. septembra 2023.

Summary

Nintendo je objavio raspored održavanja za nedelju od 17. septembra 2023. Iako je bilo nekoliko sesija proteklih dana, trenutno je zakazan samo jedan period za početak oktobra. Nadolazeća sesija održavanja fokusiraće se na Switch eShop i uticaće na korisnike koji […]

Nintendo objavio raspored održavanja za nedelju od 17. septembra 2023.

Nintendo je objavio raspored održavanja za nedelju od 17. septembra 2023. Iako je bilo nekoliko sesija proteklih dana, trenutno je zakazan samo jedan period za početak oktobra.

Nadolazeća sesija održavanja fokusiraće se na Switch eShop i uticaće na korisnike koji koriste kartice sa prethodno uplaćenim sredstvima i kodove za preuzimanje. Period održavanja je kako sledi:

– Pacifičko vreme (PT): od 20:45, 2. oktobar do 2:00, 3. oktobar.
– Istočno vreme (ET): od 23:45, 2. oktobar do 5:00, 3. oktobar.
– Vreme u Ujedinjenom Kraljevstvu (UK): od 4:45, 3. oktobar do 10:00, 3. oktobar.
– Evropsko vreme: od 5:45, 3. oktobar do 11:00, 3. oktobar.

Tokom ovog perioda, korisnici mogu da imaju privremene prekide ili ograničen pristup Switch eShop-u prilikom korišćenja kartica sa prethodno uplaćenim sredstvima ili kodova za preuzimanje. Savetuje se da se planiraju neophodne kupovine ili preuzimanja kako bi se izbeglo neprijatnosti.

Nintendo redovno sprovodi sesije održavanja da bi optimizovao i poboljšao performanse svojih onlajn usluga. Ove sesije omogućavaju kompaniji da rešava potencijalne probleme ili implementira nadogradnje da bi poboljšala korisničko iskustvo.

Za više informacija o rasporedu održavanja i budućim ažuriranjima Nintendo-a, posetite njihovu zvaničnu veb lokaciju ili pratite njihove društvene mreže.