Игре

Nintendo Download: Novi sadržaj za Nintendo Switch

Summary

Ovonedeljni Nintendo Download donosi uzbudljivi nov sadržaj za Nintendo Switch. Jedna od najznačajnijih vesti je izlazak igre Mortal Kombat 1 19. septembra. Ova igra obeležava novu eru za ikoničnu franšizu, sa novim borbenim sistemom, režimima igre i fatalnostima. Igrači će […]

Nintendo Download: Novi sadržaj za Nintendo Switch

Ovonedeljni Nintendo Download donosi uzbudljivi nov sadržaj za Nintendo Switch. Jedna od najznačajnijih vesti je izlazak igre Mortal Kombat 1 19. septembra. Ova igra obeležava novu eru za ikoničnu franšizu, sa novim borbenim sistemom, režimima igre i fatalnostima. Igrači će moći da istražuju ponovno rođeni univerzum Mortal Kombata koji je stvorio Bog Vatre Liu Kang.

Kupovinom igre Mortal Kombat 1 u pretprodaji, igrači će dobiti pristup igrivom liku Shang Tsungu i Mortal Kombat 1 Premium izdanju, koje omogućava pet dana ranog pristupa igri.

Još jedan značajan dodatak je kolekcija Baten Kaitos I & II HD Remaster. Ova kolekcija vraća emotivna putovanja iz igara Baten Kaitos, koje su prvobitno izdate za Nintendo GameCube sistem. Igre koriste jedinstveni sistem RPG-a zasnovanog na kartama, gde odluke koje se donose u deliću sekunde utiču na ishode borbi. Igrači će lebdeti kroz nebo i otkrivati otkrovenja u ovoj HD remasterovanoj verziji koja je sada dostupna na Nintendo Switch konzolama.

Gloomhaven, adaptacija popularne društvene igre, takođe se lansira na Nintendo Switch-u 18. septembra. Ova igra kombinuje borbe kartama sa elementima RPG-a, pružajući izazovno iskustvo gde svaki izbor ima značaj. Igrači će voditi svoje plaćenike kroz proklete podrume, birati između 17 različitih likova i naučiti preko 1.000 jedinstvenih veština.

Osim ovih izdanja, Nintendo se priprema za Nacionalni dan plesa sa serijalom Just Dance. Verzija za 2023. godinu omogućava igračima da plešu sa do pet prijatelja u privatnim grupnim sesijama. Pored toga, Just Dance 2024 Edition će biti dostupan 24. oktobra i uključivaće 40 novih pesama i univerzuma.

Drugi značajni trenuci ovonedeljnog Nintendo Download-a uključuju DLC za Pokémon Scarlet ili Pokémon Violet igre, kao i nove nagrade u sekciji aktivnosti. Igrači mogu krenuti na školski izlet u DLC-u Hidden Treasure of Area Zero, istraživati nove Pokémon-e, lokacije i priče. Dodatno, dostupna je Super Mario-themed torba za kupovinu koja se može dobiti iskoristivši My Nintendo Platinum Points.

Ukupno, ovonedeljni Nintendo Download nudi raznovrstan i uzbudljiv sadržaj za vlasnike Nintendo Switch konzola. Bez obzira da li je to uzbuđenje Mortal Kombata, nostalgija Baten Kaitosa ili atmosfera zabave plesa uz Just Dance, za svakoga ima nešto da se uživa na Nintendo eShop-u.