Игре

Nintendo Najavio Remake Luigi’s Mansion Dark Moon za Nintendo Switch

Summary

Nintendo je otkrio svoje planove da napravi remake igre Luigi’s Mansion Dark Moon, poznate i kao Luigi’s Mansion 2, za Nintendo Switch. Originalna igra je objavljena na Nintendo 3DS 2013. godine i služila je kao nastavak GameCube naslova Luigi’s Mansion. […]

Nintendo Najavio Remake Luigi’s Mansion Dark Moon za Nintendo Switch

Nintendo je otkrio svoje planove da napravi remake igre Luigi’s Mansion Dark Moon, poznate i kao Luigi’s Mansion 2, za Nintendo Switch. Originalna igra je objavljena na Nintendo 3DS 2013. godine i služila je kao nastavak GameCube naslova Luigi’s Mansion.

U Luigi’s Mansion Dark Moon, igrači upravljaju Luigijem i njegovim Poltergust 5000 dok se upuštaju u misiju spašavanja Maria od King Boo-a i pronalaženja krhotina Tamne Mesečine. Na putu, Luigi mora uhvatiti duhove na različitim lokacijama kako bi obnovio mir u Dolini Večnih Senki.

Nadolazeći remake Luigi’s Mansion Dark Moon još uvek nema zvaničan datum izlaska, ali se planira da bude pušten u prodaju tokom leta 2024. godine. Igra će biti ekskluzivna za Nintendo i biće dostupna samo na Nintendo Switch konzoli.

Nintendo je prvo najavio remake Dark Moon igre sa kratkim trejlerom tokom direktne prezentacije u junu 2023. godine. Tokom direktnog prenosa u septembru 2023. godine, igra je dobila zvanični trejler punog trajanja koji prikazuje Luigija kako istražuje različite lokacije kao što su laboratorija za proučavanje biljaka, fabrika satova i ledena rudnika.

Gameplay remaka Luigi’s Mansion Dark Moon će uključivati igrače u pronalaženju nedostajućih krhotina Tamne Mesečine u ukletim vilama, pri čemu svaka ima svoje jedinstvene zagonetke i duhove koje treba uhvatiti. Poltergust 5000 će se koristiti za usisavanje duhova i puhanje vazduha kako bi se pretražili svaki kutak vila. Osim toga, do četiri igrača mogu igrati zajedno u lokalnom ili online režimu u Dolini Večnih Senki kako bi pomogli Luigiju da spasava dan.

Ovaj dugo iščekivani remake Luigi’s Mansion Dark Moon sigurno će oduševiti fanove originalne igre. Ostanite u toku za više informacija o ovom uzbudljivom izdanju.