Игре

Igrice koje izlaze sledeće nedelje na Xboxu

Summary

Sledeće nedelje, igrači Xbox-a imaju uzbudljivu ponudu igara na koju mogu da se raduju. Veoma očekivano izdanje Mortal Kombat 1 najavljuje novu eru za ikoničnu borilačku franšizu, sa svežim borbenim sistemom, modovima igre i smrtonosnim potezima. Fanovi taktičkih RPG-ova će […]

Igrice koje izlaze sledeće nedelje na Xboxu

Sledeće nedelje, igrači Xbox-a imaju uzbudljivu ponudu igara na koju mogu da se raduju. Veoma očekivano izdanje Mortal Kombat 1 najavljuje novu eru za ikoničnu borilačku franšizu, sa svežim borbenim sistemom, modovima igre i smrtonosnim potezima. Fanovi taktičkih RPG-ova će biti oduševljeni sa Gloomhavenom, izazovnom igrom koja sadrži 17 jedinstvenih plaćenika i preko 1000 veština.

Za igrače koji uživaju u mračnoj i uzbudljivoj priči, Lies of P daje novu interpretaciju priče o Pinokiju, smeštenu u eleganciju Belle Epoque ere. Squad 51 Versus the Flying Saucers nudi uzbudljivo iskustvo igranja 2D igre sa svemirskim brodom i sa napadom vanzemaljaca i otpora.

Party Animals donosi zabavan i simpatičan dodatak žanru borilačkih igara, omogućavajući igračima da se bore kao štenci, mačići i druge dlakave životinje. Interakcija sa svetom se vrši pod realističnim fizičkim motorom, a može se igrati i sa prijateljima online ili offline.

Ostala izdanja uključuju HammerHelm, gde igrači postaju vođe zadužene za sigurnost i sreću svojim gradjanima; Rayland 1 & 2, misija transporta energije kroz različite krajeve; i Days of Doom, post-apokaliptični taktički RPG roguelite.

RIN: The Last Child vodi igrače na mistično putovanje da obnove red u svetu ispunjenom transformisanim braćom i sestrama. Avatar: The Last Airbender – Quest For Balance omogućava igračima da ponovo prožive epsku avanturu originalne serije, vladajući elementima i rešavajući izazovne zagonetke.

Ovo su samo neke od uzbudljivih igara koje dolaze na Xbox sledeće nedelje. Bez obzira da li ste ljubitelj borilačkih igara, RPG-ova ili avanturističkih igara, ima nešto za svakoga. Pratite datume izlaska i obezbedite svoje omiljene naslove čim postanu dostupni.

Definicije:
– Taktički RPG: Žanr uloga video igara koji uključuje strategiju i taktiku u igranju.
– Soulslike: Igra koja crpi inspiraciju iz težine i mehanike serijala „Dark Souls“.
– Co-op pucačina: Pucačina u kojoj igrači mogu da sarađuju i zajedno obavljaju ciljeve.
– Platformna akcija: Žanr video igara gde igrači kontrolišu lika koji mora da savlada prepreke i prevaziđe platforme.
– Grafički roman serijal: Pripovest ispričana kroz sekvencu ilustracija, obično uz prateći tekst.