Игре

Novi dodatak za Microsoft Flight Simulator donosi spektakularnu lepotu regiona Milford Sound u Novom Zelandu

Summary

Novi dodatak za Microsoft Flight Simulator je pušten u prodaju, što igračima omogućava da dožive zadivljujuću lepotu regiona Milford Sound u Novom Zelandu. Razvijen od strane NZA Simulations, dodatak pod nazivom Milford Sound Region Add-on pruža učesnicima letenja impresivno i […]

Novi dodatak za Microsoft Flight Simulator donosi spektakularnu lepotu regiona Milford Sound u Novom Zelandu

Novi dodatak za Microsoft Flight Simulator je pušten u prodaju, što igračima omogućava da dožive zadivljujuću lepotu regiona Milford Sound u Novom Zelandu. Razvijen od strane NZA Simulations, dodatak pod nazivom Milford Sound Region Add-on pruža učesnicima letenja impresivno i realistično iskustvo.

Cena dodatka iznosi 19,99 evra i uključuje razne pogodnosti i sadržaj. Igrači će imati pristup osam detaljno modelovanih sletišta u regiji Milford Sound, kao što su NZMF Milford Sound, NZMJ Martins Bay Aerodrome, NZQU Big Bay Beach Strip i drugi. Dodatak takođe sadrži više heliodroma smeštenih na raznim kolibama, skrivenim avanturističkim lokacijama i brojnim zanimljivostima.

Ono što ovaj dodatak izdvaja je njegova pažljivo rekreirana okolina. Zgrada za trajektne terminale i podvodni opservatorijum su potpuno 3D modelovani, kao i zgrade i hangari na aerodromu. Scenografija takođe uključuje razne lokacije koliba, animirane životinje i ptice, kao i 76 animiranih specijalnih plovila. Dodatno, dodatak nudi prilagođeno maskiranje vode, poboljšane teksture planina, litice fjordova i peščane plaže.

Da bi dodatak bio još impresivniji, Milford Sound Region Add-on takođe uključuje besplatno preuzimanje ekspanzionog paketa. Ova ekspanzija pruža dodatne lokacije i detalje, što učesnike još više uranja u prelepu prirodnu lepotu Novog Zelanda.

Microsoft Flight Simulator je dostupan za PC i Xbox platforme, a igrači mogu pronaći dodatak Milford Sound Region na prodavnicama NZA Simulations, Orbx Direct i zvaničnoj ugrađenoj prodavnici igre. Za više ažuriranja o Microsoft Flight Simulator-u i njegovim dodacima, pratite vesti na TechRaptor-u.