Игре

Procurele informacije o potencijalnim novim likovima u igri Genshin Impact verzija 4.2 i 4.3

Summary

Nedavno su procurele informacije online o mogućim novim likovima koji bi mogli biti igrivi u igri Genshin Impact verzija 4.2 i 4.3. Važno je napomenuti da procureli sadržaj može biti podložan promenama, ali informacije dolaze iz pouzdanih izvora kao što […]

Procurele informacije o potencijalnim novim likovima u igri Genshin Impact verzija 4.2 i 4.3

Nedavno su procurele informacije online o mogućim novim likovima koji bi mogli biti igrivi u igri Genshin Impact verzija 4.2 i 4.3. Važno je napomenuti da procureli sadržaj može biti podložan promenama, ali informacije dolaze iz pouzdanih izvora kao što je StepLeak, što povećava mogućnost da su tačne.

U verziji 4.2 Genshin Impacta, igrači mogu očekivati likove Furinu, korisnicu 5-zvezdanih Hidro mačeva, i Charlotte, koja koristi 4-zvezdane Kriyo katalizatore. Ovi likovi se spominju u procurelim informacijama i podržani su od strane pouzdanih izvora. Dodatno, šuška se da će Ayato, Baizhu i Cyno biti u centru pažnje kao 5-zvezdani likovi u verziji 4.2.

Za verziju 4.3 procurele informacije sugerišu da će Navia i Chevreuse biti igrivi likovi. Dizajn Navie je upoređen sa Taylor Swift, što daje dozu humora ovim procurelim informacijama. S druge strane, Chevreuse je navodno 4-zvezdani korisnik Piro polarma. Specifični detalji o fazama promotivnih banera i povratku 5-zvezdanih likova u ovoj verziji nisu potvrđeni.

Prema drugim procurelim informacijama, Sigewinne bi mogla se pojaviti u verziji 4.5 ili 4.6. Vredno je pomenuti da su svi 5-zvezdani likovi od verzija 4.2 do 4.6 navodno žene, što se uklapa sa prethodnim informacijama i procurelim informacijama.

Kako počinje beta verzija 4.2, igrači mogu očekivati snimke igre sa likovima Furina i Charlotte ako su procurele informacije tačne. Mnogi igrači već štede resurse u igri za puštanje Hidro Arhonta, pa bi čekanje možda bilo kraće ako se glasine pokažu tačnim.