Игре

Final Weapon: Nova veb stranica za vesti o japanskim igrama, animeu i mangi

Summary

Final Weapon, gejmersko mesto osnovano 24. juna 2019. godine, nastoji da se uspostavi kao pouzdan izvor vesti o japanskim igrama, animeu, mangi i još mnogo toga. Cilj ove platforme je pružanje visokokvalitetnog izveštavanja bez suvišnih gluposti. Noah R, poznat pod […]

Final Weapon: Nova veb stranica za vesti o japanskim igrama, animeu i mangi

Final Weapon, gejmersko mesto osnovano 24. juna 2019. godine, nastoji da se uspostavi kao pouzdan izvor vesti o japanskim igrama, animeu, mangi i još mnogo toga. Cilj ove platforme je pružanje visokokvalitetnog izveštavanja bez suvišnih gluposti.

Noah R, poznat pod pseudonimom Rain Hikari, osnivač je Final Weapon-a i takođe je suosnivač i urednik emeritus Final Weapon veb stranice. Noah, trenutni glavni urednik, zajedno s Rainom osnovao je ovu veb stranicu i piše za nju od njenog nastanka. Posebno voli Xeno i Final Fantasy serijal.

Soul Kiwami, glavni urednik Final Weapon-a, novi je programer računara i softvera koji je strastven u industriji gejminga, posebno japanskim igrama. Veliki je fan Nintendo Switch konzole, JRPG igara, akcionih igara i povremeno igara iz prvog lica.

PayneFusion, jedan od pisaca u Final Weapon timu, ambiciozan je umetnik koji izuzetno voli JRPG igre, posebno one koje su razvijene od strane SQUARE ENIX-a. Trenutno studira japanski jezik i deli svoju strast prema serijalu „FINAL FANTASY“ s čitaocima ove platforme.

Itch, takođe pisac u timu, snažno je posvećen PC gejmingu i retro konzolama, s posebnom naklonošću prema Dreamcast konzoli. Od igre Melty Blood: Actress Again do Forza Horizon, uživa u širokom spektru igara i uvek je u potrazi za novim i uzbudljivim naslovima. Ljubav prema video igrama probudila mu se u detinjstvu igrajući Need for Speed III: Hot Pursuit.

Saras Rajpal, poslednji pisac tima Final Weapon, kreativni je pisac sa strašću prema „immersive sims“ igrama, superherojskim igrama i serijalu Persona. Trenutno piše diplomski rad o igri Persona 5 i želi da se posveti pisanju kao stalnoj karijeri.

Uz posvećeni tim zaljubljenika u gejming, Final Weapon ima za cilj da pruži visokokvalitetno izveštavanje i vesti o svetu japanskih igara, animea, mange i mnogo više. Posetite ih kako biste dobili informativne sadržaje i sveobuhvatne prikaze.