Игре

Resident Evil 4: Novi trailer i DLC najave na PlayStation State of Play događaju

Summary

Tokom najnovijeg PlayStation State of Play događaja za igru Resident Evil 4, objavljen je novi trailer za gameplay, kao i uzbudljive najave DLC-ova. Trailer je prikazao nadolazeći VR moda za igru, kao i dugo očekivani Separate Ways DLC. Takođe, otkriveno […]

Resident Evil 4: Novi trailer i DLC najave na PlayStation State of Play događaju

Tokom najnovijeg PlayStation State of Play događaja za igru Resident Evil 4, objavljen je novi trailer za gameplay, kao i uzbudljive najave DLC-ova. Trailer je prikazao nadolazeći VR moda za igru, kao i dugo očekivani Separate Ways DLC. Takođe, otkriveno je da će biti dostupno besplatno ažuriranje za The Mercenaries mod.

Separate Ways DLC će biti objavljen 21. septembra i detaljnije će istražiti priču o Ada Wong i njenom paralelnom putovanju zajedno sa Leonom S. Kennedyjem u igri Resident Evil 4. Igrači će otkriti neodgovorena pitanja i doživeti događaje iz oba perspektive. DLC uključuje nove likove, kao što su Ada Wong, njen pomagač Luis Serra i misteriozna figura sa zadatkom, Albert Wesker.

Takođe, trailer je istakao dodatak Ada Wong i Alberta Weskera kao igrivih likova u besplatnom DLC-u za The Mercenaries mod. Ovo ažuriranje će biti dostupno 21. septembra, zajedno sa Separate Ways DLC-om.

Značajna najava je uvođenje Resident Evil 4 VR moda za PS VR2, koji će omogućiti igračima da dožive celokupni story mode osnovne igre u virtuelnoj realnosti. VR adaptacija poboljšava doživljaj survival horror igre i nudi pogled od 360 stepeni na okruženja igre. Međutim, treba napomenuti da Separate Ways i The Mercenaries DLC-ovi nisu kompatibilni sa VR Mode DLC-om.

Tim za razvoj Resident Evil 4 VR moda je iskoristio svoje iskustvo sa prethodnim VR naslovima, kao što su Resident Evil 7 biohazard i Resident Evil Village VR Mode, kako bi stvorili uronjivu i intuitivnu VR igračku avanturu. Ovaj mod će oživeti oružje igre i omogućiti igračima da osete jedinstvene karakteristike svakog vatrenog oružja koristeći VR Sense kontrolere. Izboljšano je i korišćenje noža u VR-u, pružajući igračima realistične mehanike borbe.

Kao zaključak, fanovi igre Resident Evil 4 imaju mnogo toga da očekuju sa nadolazećim objavljivanjem DLC-ova, kao i sa uronjenim iskustvom Resident Evil 4 VR moda. 21. septembar 2023. godine će biti uzbuđujući dan za ljubitelje Resident Evil serijala, a očekuju se i još uzbudljive nove nadogradnje u budućnosti.