Игре

LivToAir predstavio Aeromobil 3.0 letelicu za Microsoft Flight Simulator

Summary

Kompanija LivToAir je izbacila model Aeromobil 3.0, leteći automobil, za Microsoft Flight Simulator. Originalno dizajniran od strane kompanije Aeromobil i predstavljen 2014. godine, Aeromobil 3.0 je sada dostupan kao simulacija za zaljubljenike u letenje. Aeromobil 3.0 ima sistem sklopivih krila, […]

LivToAir predstavio Aeromobil 3.0 letelicu za Microsoft Flight Simulator

Kompanija LivToAir je izbacila model Aeromobil 3.0, leteći automobil, za Microsoft Flight Simulator. Originalno dizajniran od strane kompanije Aeromobil i predstavljen 2014. godine, Aeromobil 3.0 je sada dostupan kao simulacija za zaljubljenike u letenje.

Aeromobil 3.0 ima sistem sklopivih krila, funkcionalne prekidače i visokokvalitetan 3D model. Može se koristiti kako na zemlji, tako i u vazduhu, omogućavajući raznoliko iskustvo letenja unutar flajt simulatora.

Da bi pružila realistično i uronjeno iskustvo, simulacija uključuje kamion za točenje goriva, detaljnu elektronsku letačku torbu (EFB) i detaljan priručnik za vođenje.

Ljubitelji letenja sada mogu kupiti LivToAir Aeromobil 3.0 na SIMMARKET-u po ceni od €19.99 (bez poreza). Ovaj proizvod pruža jedinstvenu i inovativnu opciju za one koji traže drugačije iskustvo – mogućnost letenja automobila u flajt simulatoru.

Iako je stvarni Aeromobil 3.0 doživeo neuspehe kada se srušio 2015. godine, verzija za simulaciju omogućava korisnicima da sigurno iskuse letenje automobila bez ikakvih rizika. Pruža mogućnost korisnicima da istraže koncept letelice na zemlji i uživaju u uzbudljivoj simulaciji unutar platforme Microsoft Flight Simulator.

LivToAir Aeromobil 3.0 simulacija dodaje novu dimenziju i uzbuđenje flajt simulaciji, prikazujući mogućnosti i sposobnosti buduće transportne tehnologije. Sa svojim naprednim mogućnostima i pažnjom prema detaljima, ova simulacija pruža fantastično i hipnotišuće iskustvo za zaljubljenike u letenje.