Игре

NetBet i R. Franco Digital ostvarili strateško partnerstvo

Summary

NetBet, vodeći online softver za igre na sreću i sportsko klađenje, ušao je u strateško partnerstvo sa R. Franco Digital, poznatim razvojnim studiom igara. Ova saradnja ima za cilj unapređenje NetBet-ovih usluga kroz uključivanje široke palete igara koje R. Franco […]

NetBet i R. Franco Digital ostvarili strateško partnerstvo

NetBet, vodeći online softver za igre na sreću i sportsko klađenje, ušao je u strateško partnerstvo sa R. Franco Digital, poznatim razvojnim studiom igara. Ova saradnja ima za cilj unapređenje NetBet-ovih usluga kroz uključivanje široke palete igara koje R. Franco nudi, uključujući video poker, slot mašine i rulet.

R. Franco Digital, sa sedištem u Madridu, već godinama je u samom vrhu razvoja igara i ponosi se impresivnim asortimanom video pokera, slot mašina i rulet igara. Partnerstvo sa NetBet-om ima za cilj obogaćivanje iskustva igranja za globalnu korisničku bazu NetBet-a. Igrači mogu očekivati da će uživati u popularnim slot igrama kao što su Gnomos Respins, Red Mantis i 40 Super 7 u digitalnom formatu, čime se proširuje spektar opcija za igranje koje su dostupne na NetBet platformi.

Claudia Georgevici, PR menadžer NetBet-a, izrazila je uzbuđenje zbog ove saradnje, ističući usklađenost vrednosti između ove dve kompanije. Guillermo Ruipérez, menadžer za razvoj poslovanja u R. Franco, potvrdio je ovaj stav, naglašavajući međusobne koristi koje obe kompanije mogu ostvariti iz ove alijanse.

Ova saradnja omogućava NetBet-u uključivanje novog sadržaja igara, što može privući veći broj igrača i unaprediti ukupno iskustvo igranja. S druge strane, R. Franco Digital dobija snažnu platformu za prikazivanje svog širokog portfolija igara, koristeći NetBet-ovu veliku korisničku bazu.

R. Franco Digital, deo grupe R. Franco, najrenomiranije španske kompanije za igre na sreću, osnovana je 2014. godine kako bi kombinovala decenije iskustva u industriji sa novim digitalnim tehnologijama. Njihova omini-kanal platforma, IRIS, služi kao osnova njihovog poslovanja, pružajući operaterima sveobuhvatni set rešenja i inovativnih proizvoda.

Iako konkretni detalji o budućim planovima ostaju nepoznati, obe kompanije su nagovestile uzbudljive nove razvoje na horizontu. Koristeći R. Franco Digital-ovo nasleđe i globalni doseg NetBet-a, gejming zajednica s nestrpljenjem očekuje sledeći talas zanimljivih i inovativnih iskustava igranja.

Zaključno, partnerstvo između NetBet-a i R. Franco Digital-a predstavlja više od pukog poslovnog dogovora. To predstavlja spoj ekspertize i ponuda koje imaju za cilj da redefinišu standarde u gejming industriji i igračima pruže neuporedivu zabavu. Sa obe kompanije uverene u dugotrajnost i produktivnost ove alijanse, postavljena je pozornica za novo doba u online gejming industriji.