Игре

Mortal Kombat 1 u ranom pristupu na Nintendo Switch konzoli

Summary

Dugo očekivani Mortal Kombat 1 je ušao u ranu fazu pristupa i igrači konačno imaju priliku da isprobaju igru na svim platformama. Jedno pitanje koje je bilo na umu svima jeste kako se igra izvodi na Nintendo Switch konzoli u […]

Mortal Kombat 1 u ranom pristupu na Nintendo Switch konzoli

Dugo očekivani Mortal Kombat 1 je ušao u ranu fazu pristupa i igrači konačno imaju priliku da isprobaju igru na svim platformama. Jedno pitanje koje je bilo na umu svima jeste kako se igra izvodi na Nintendo Switch konzoli u poređenju sa ostalim konzolama. Srećom, YouTube kanal ElAnalistaDeBits je pružio detaljan grafički prikazni snimak.

Prema kanalu, verzija igre za Nintendo Switch radi sa dinamičkom rezolucijom od 900p sa otprilike 60 frejmova u sekundi. Međutim, treba napomenuti da rezolucija igre povremeno pada i na 720p ili čak 640p. U režimu prenosive konzole, igra ima dinamičku rezoluciju od 720p, pri čemu često pada i na 480p.

Iako se Nintendo Switch verzija trudi da održi stopu od 60 frejmova u sekundi tokom borbi, primećeno je da je ona donekle nestabilna. Što se tiče vizualnog kvaliteta, verzija za Switch je napravila kompromise u različitim aspektima. To uključuje uticaje na teksture, geometriju, osvetljenje, animacije, post-procesiranje efekata i još mnogo toga. Dodatno, igrači na Nintendo Switch konzoli mogu iskusiti duža vremena čekanja pri pokretanju borbi.

Važno je zapamtiti da se Mortal Kombat 1 još uvek nalazi u fazi ranog pristupa, a već je dostupna zakrpa na dan izlaska igre koja rešava neke probleme na svim platformama. To implicira da će dalja ažuriranja možda biti dostupna kako bi se poboljšalo ukupno iskustvo igranja.

Budite svesni naše nadolazeće recenzije Mortal Kombat 1 na Nintendo Life-u. Da li planirate da isprobate igru na Nintendo Switch konzoli? Recite nam u komentarima.

Definicije:

– Rani pristup: Faza razvoja igre u kojoj igrači mogu pristupiti i igrati igru pre njene zvanične objave.

– Rezolucija: Broj piksela prikazanih na ekranu, što ukazuje na jasnoću i detalje vizuala.

– Dinamička rezolucija: Tehnika u video igrama koja omogućava igri da automatski prilagođava rezoluciju u realnom vremenu u skladu sa zahtevima performansi.

– Frejmovi u sekundi (fps): Merenje koliko jedinstvenih slika ili frejmova se prikazuje u sekundi u video igri ili drugom vizuelnom medijumu.

– Post-procesiranje efekata: Unapređenja primenjena na vizuale nakon procesa renderovanja kako bi se poboljšala ukupna kvaliteta i estetika slike.