Игре

Modern Warfare 3 – Igra Krajem Godine, Sezona 1 Uskoro

Summary

Vrlo očekivana pucačina, Modern Warfare 3, uskoro će se pojaviti, a fanovi s nestrpljenjem očekuju prvu sezonu igre. Sa zvaničnim informacijama i procurilim detaljima, uzbuđenje među ljubiteljima pucačina je na vrhuncu. Modern Warfare 3 je direktni nastavak MW2 i nastavlja […]

Modern Warfare 3 – Igra Krajem Godine, Sezona 1 Uskoro

Vrlo očekivana pucačina, Modern Warfare 3, uskoro će se pojaviti, a fanovi s nestrpljenjem očekuju prvu sezonu igre. Sa zvaničnim informacijama i procurilim detaljima, uzbuđenje među ljubiteljima pucačina je na vrhuncu. Modern Warfare 3 je direktni nastavak MW2 i nastavlja priču tamo gde je stao njegov prethodnik. Igra vraća ikonične negativce poput Makarov-a kako bi završili nedovršene priče. Multiplayer režim, koji je dosad otkriven, deluje da naginje više ka arkadnom stilu igranja nego realističnom stilu pucačina iz prethodne igre.

Datum izlaska Modern Warfare 3 je 10. novembar 2023. i biće dostupan na PC-ju, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4 i PlayStation 5. Sezona 1 Modern Warfare 3 se očekuje 5. decembra 2023, gotovo mesec dana nakon izlaska igre. Iako tačno vreme još uvek nije potvrđeno, prema dosadašnjim sezonskim ažuriranjima, verovatno će biti dostupno oko 9 sati pre podne po pacifičkom vremenu.

Detalji o Sezoni 1 Modern Warfare 3 su ograničeni, ali nedavni informacije o multiplayer mapama od strane SH Gamesa su pružile neke uvide. Prva sezona igre će imati tri nova 6v6 mape u Sezoni 01, sa dodatnim tri 6v6 mape u Sezoni 02. Buduće sezone će takođe doneti nove mape, režime igranja, privremene događaje, oružja i druge uzbudljiv sadržaj.

Dodatno, ažuriranje Sezone 1 za Battle Royale režim Modern Warfare 3, Warzone 2, će uvesti novu mapu pod nazivom „Las Almas“.

Za fanove koji s nestrpljenjem čekaju igru, događaj Call of Duty Next 5. oktobra 2023. je obavezan za praćenje. Nakon događaja, otvoren beta test za igru će početi, pružajući igračima uvid u ono što mogu očekivati na zvaničnom danu izlaska.

U međuvremenu, fanovi mogu uživati u akciji u Sezoni 5 Reloaded Warzone 2 i Modern Warfare 2, koja je trenutno dostupna na svim platformama.