Игре

Minecraft Live: Obaveštenje o nadolazećem događaju uživo

Summary

Mojang, razvojni studio popularne sandbox igre Minecraft, najavio je nadolazeći Minecraft Live događaj uživo. Događaj je zakazan za nedelju, 15. oktobar u 13 časova istočnog vremena (10 časova pacifičkog vremena). Tokom događaja gledaoci mogu očekivati ažuriranja i vesti o glavnoj […]

Minecraft Live: Obaveštenje o nadolazećem događaju uživo

Mojang, razvojni studio popularne sandbox igre Minecraft, najavio je nadolazeći Minecraft Live događaj uživo. Događaj je zakazan za nedelju, 15. oktobar u 13 časova istočnog vremena (10 časova pacifičkog vremena). Tokom događaja gledaoci mogu očekivati ažuriranja i vesti o glavnoj Minecraft igri i nedavno objavljenoj igri sa akcijom i strategijom, Minecraft Legends.

Minecraft kontinuirano objavljuje ažuriranja koja poboljšavaju igranje i dodaju nove mogućnosti. Ranije ove godine je lansirano ažuriranje „Staze i Priče“ (1.20), koje je uključivalo dodavanje novih mobova poput kamila i njuškala, novu biomu sa trešnjama i set bambusovog drveta. Mojang je takođe objavio različite plaćene DLC ekspanzije, kao što su one zasnovane na popularnim filmovima poput Pixarovog Neverovatnog i Teenage Mutant Ninja Kornjača.

Pored ažuriranja i ekspanzija, studio radi i na Minecraft filmu u saradnji sa Warner Bros. Film je prvobitno bio zakazan za premijeru 4. aprila 2025, ali zbog stalnih štrajkova u Holivudu postoji mogućnost daljeg odlaganja.

Nedavno su se pojavile spekulacije o prisustvu zasebnih verzija Minecraft igre za Xbox Series S i X, kako su naznačili nemačka i američka ocenjivačka tela. Međutim, Microsoft je umanjio značaj ovih informacija, izjavivši da trenutno nema planova za nove verzije ili podršku za Minecraft na drugim platformama.

Minecraft Live obećava uzbudljiv događaj za fanove igre, sa očekivanim novim najavama i ažuriranjima. Ostanite u toku za više informacija kako se događaj približava.