Игре

Muškarac uhapšen zbog krađe mesa i kontejnera

Summary

Policija okruga Miami-Dade uhapsila je muškarca za kojeg se veruje da je ukrao meso u vrednosti od 200.000 dolara i kontejner koji se koristio za transport. Osumnjičeni, Lazaro Izquierdo Crespo, 39-godišnji Kubanac iz Hialeaha, uhapšen je nakon što su vlasti […]

Muškarac uhapšen zbog krađe mesa i kontejnera

Policija okruga Miami-Dade uhapsila je muškarca za kojeg se veruje da je ukrao meso u vrednosti od 200.000 dolara i kontejner koji se koristio za transport. Osumnjičeni, Lazaro Izquierdo Crespo, 39-godišnji Kubanac iz Hialeaha, uhapšen je nakon što su vlasti pratili ukradeni kontejner putem GPS-a.

Policija je stigla na jedan objekat u okrugu Orange na Floridi, gde su otkrili da se meso iz ukradenog kontejnera prebacuje u drugi prikolica. Na licu mesta, policija je primetila da Izquierdo pokušava da pobegne u pikap kamionu kada je video policijske službenike. Koristio je uređaj za ometanje frekvencija kako bi ometao komunikaciju s policijom, ali je na kraju izgubio kontrolu nad vozilom.

Ovo nije prvi put da je Izquierdo bio uključen u kriminalne aktivnosti. Takođe je povezan i sa drugim incidentom u kojem je navodno ukrao Audi i povredio detektive koji su pokušali da ga uhapse. Takođe, prošle godine uhapšen je zbog velike krađe automobila i bekstva od policije nakon krađe šlepera.

Krađa je ozbiljno krivično delo i može rezultirati značajnim finansijskim gubicima za preduzeća. Važno je da policija prati i uhapsi osobe uključene u takve zločine kako bi zaštitila i preduzeća i zajednicu.