Игре

Pokémon GO – Vodič za Raid Mega Gardevoir

Summary

Najnoviji Season Pokémon GO pod nazivom „Adventures Abound“ počeo je u septembru sa uzbudljivim karakteristikama, uključujući pojavljivanje Pokémona Paldean i Ultra Unlock bonusa. Kada su u pitanju Raidovi, došlo je do nekih promena sa Burn Drive Genesect koji je dostupan […]

Pokémon GO – Vodič za Raid Mega Gardevoir

Najnoviji Season Pokémon GO pod nazivom „Adventures Abound“ počeo je u septembru sa uzbudljivim karakteristikama, uključujući pojavljivanje Pokémona Paldean i Ultra Unlock bonusa. Kada su u pitanju Raidovi, došlo je do nekih promena sa Burn Drive Genesect koji je dostupan u Tier Five Raidovima, Mega Gardevoir u Mega Raidovima i Zapdos sa svojim Shadow Shiny izdanjem u Shadow Legendary Raidovima tokom sezone.

Da bi pomogli igračima u Pokémon GO-u da pobede Mega Gardevoira, pripremili smo vodič za Raid. Evo nekih od najboljih kontriranja:
1. Shadow Metagross: Bullet Punch, Meteor Mash
2. Mega Gengar: Lick, Sludge Bomb
3. Metagross: Bullet Punch, Meteor Mash
4. Nihilego: Poison Jab, Sludge Bomb
5. Mega Beedrill: Poison Jab, Sludge Bomb
6. Gholdengo: Hex, Shadow Ball
7. Dialga: Metal Claw, Iron Head
8. Origin Forme Giratina: Shadow Claw, Shadow Force
9. Melmetal: Thunder Shock, Double Iron Bash
10. Mega Rayquaza: Air Slash, Dragon Ascent

Preporučuje se da ojačate ove kontra igrače koliko je moguće. Međutim, stvaranje tima snažnih Shadow Pokémona sa otključanim potezima može biti izazov čak i za iskusne igrače. Evo deset dodatnih kontriranja koja mogu biti efikasna protiv Mega Gardevoira, a nisu Shadow ili Mega Pokémoni:

1. Excadrill: Metal Claw, Iron Head
2. Genesect: Metal Claw, Magnet Bomb
3. Overqwil: Poison Jab, Sludge Bomb
4. Jirachi: Charge Beam, Doom Desire
5. Chandelure: Hex, Shadow Ball
6. Mewtwo: Psycho Cut, Shadow Ball
7. Altered Forme Giratina: Shadow Claw, Shadow Force
8. Roserage: Poison Jab, Sludge Bomb
9. Gengar: Lick, Sludge Bomb
10. Regigigas: Steel-type Hidden Power, Giga Impact

Iako je moguće pobediti Mega Gardevoira sa samo dva trenera, preporučuje se da imate tri ili više igrača ako nemate najbolje kontra igrače sa maksimalnim CP-om i najboljim potezima. Da biste povećali šanse da uhvatite Mega Gardevoira, koristite tehniku zaključavanja kruga kako biste garantovali odlične bacanje lopti i hranite ga Golden Razz Beriesima. Kako je Gardevoir evoluirana vrsta, korišćenje Pinap Berrya na prvih nekoliko bacanja može povećati šanse za hvatanje.

Ciljana stopa za Shiny Pokémon, uključujući i Gardevoira je otprilike jedan na 60. Imajte na umu da se sastav Raid poola i nagrade mogu promeniti, stoga je važno biti ažuran.