Игре

Mayapetika: Telugu Film Set for OTT Release on Aha Telugu/Aha

Summary

Film Mayapetika, koji je režirao Ramesh Raparthi, spreman je da bude prikazan na Aha Telugu/Aha platformi. Film, koji je bio prikazan u bioskopima 30. juna 2023. godine, prikazuje putovanje mobilnog telefona kroz različite ruke. S digitalnim partnerom i datumom izdanja […]

Mayapetika: Telugu Film Set for OTT Release on Aha Telugu/Aha

Film Mayapetika, koji je režirao Ramesh Raparthi, spreman je da bude prikazan na Aha Telugu/Aha platformi. Film, koji je bio prikazan u bioskopima 30. juna 2023. godine, prikazuje putovanje mobilnog telefona kroz različite ruke. S digitalnim partnerom i datumom izdanja na OTT platformi definisanim, ljubitelji filma mogu očekivati da će film Mayapetika biti dostupan za striming od 15. septembra 2023. godine.

U glumačkoj ekipi filma su Payal Rajput, Viraj Ashwin, Simrat Kaur, Sunil, Himaja, Rajath Raghav, Srinivas Reddy, Prudhvi Raj i Syamla Are. Trejler za film Mayapetika je objavljen na YouTube platformi i privukao je pažnju gledalaca.

Mayapetika istražuje uticaj mobilnog uređaja na živote ljudi, donoseći kako pozitivne tako i negativne promene. Film je dobio mešane kritike, kritičari su pohvalili koncept, ali su kritikovali produkcione standarde, pisanje, dijaloge i muziku. Međutim, na IMDb sajtu je ostvario ocenu 7.0/10, prema glasovima 2347 korisnika.

Poklonici Toliwooda i telugu kinematografije mogu obeležiti 15. septembar 2023. godine jer film Mayapetika stiže na Aha Telugu/Aha platformu. Ostanite u toku za intrigantnu priču o putovanju mobilnog telefona i njegovom uticaju na živote ljudi.